four × 2 =

A password will be e-mailed to you.

Pompierii botoșăneni și voluntarii din Truşeşti au pornit într-o misiune de căutare a unei femei de 69 de ani din satul Bâznoasa, comuna Lunca.

Alerta a fost dată sâmbătă după-amiază, când primarul comunei a apelat 112 anunțând că femeia ar fi dispărut de la ora 13, această nemairăspunzând la telefon fiicei ei și nefiind văzută de niciun vecin.

Prin spatele casei femeii trece pârâul Căcaina, iar sătenii presupun că femeia a fost luată de viitură. „Eu aşa apă nu am mai văzut de când sunt. Nu a plouat mult, dar a venit de pe dealuri. Ea a stat toată ziua în curte, iar după ce a fost apa aia mare, nu a mai văzut-o nimeni. S-o fi dus după o cloşcă acolo în spatele grădinii şi a luat-o apa”, a spus o vecină de-a femeii.

La fața locului au ajuns echipaje SMURD, pompieri cu Șenilata și voluntari din zona pentru a o căutaîncă de sâmbătă, însă odată cu lăsarea nopţii acestea au fost sistate, urmând ca dumincă dimineaţă să fie reluate. „17 colegi de-ai noştri de la Botoşani şi Truşeşti participă la acţiunea de căutare de duminică dimineaţă. Se lucrează şi cu o barcă pentru a se lucra mai bine şi căutările au loc atât pe cursul pârţului care trece pe lângă casa femeii, cât şi pe râul Sitna, unde se varsă acest pârâu”, a precizat ofiţerul Dorina Lupu, purtător de cuvânt al ISU Botoşani.

Apreciază calitatea articolului

2 VOTURI - MEDIE: 3,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...