two + thirteen =

A password will be e-mailed to you.

 

Caravana candidaţilor Alianţei USR PLUS a fost în acest weekend în Botoşani.

Șapte dintre candidații Alianței au avut întâlniri cu susţinătorii.

Au fost discuţii despre obiectivele acestora la Bruxelles, începând de la educație, continuând cu justiția și până la economie. Aceștia au anunțat că vor dezvoltarea programului Erasmus astfel încât un număr cât mai mare de liceeni români să poată beneficia. De asemenea, Alianța USR PLUS pune accent mare pe justiție și lupta anticorupție. Candidații USR PLUS spun că o altă țintă este sprijinirea Republicii Moldova să intre în Uniunea Europeană.

Nu au lipsit discuţiile despre Autostrada A8 şi infrastructura judeţului Botoşani. După 30 de ani de administrație PSD, judeţul Botoşani a rămas izolat de restul țării. Modernizarea DN 28 Botoşani-Târgu Frumos e în continuare doar pe hârtie.

Toate se pot face cu bani europeni. România are nevoie de oameni competenți care să aducă bani europeni acasă.

Votul de pe 26 mai va fi un prim semnal clar că urmează schimbarea. Lipsa de responsabilitate și incompetența autorităților, din ultimii 30 de ani, sunt principalele cauze ce țin dezvoltarea României pe loc. Alianța are soluții pentru Moldova și oameni competenți care să le pună în aplicare.

Mergi la vot pe 26 mai!

Acest material a fost comandat de partidul Uniunea Salvați România (parte a alianței electorale “Alianța 2020 USR PLUS”) și realizat de operatorul economic Atelierul de Internet SRL. Cod unic de identificare: 41190006

Apreciază calitatea articolului

5 VOTURI - MEDIE: 2,60
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...