4 × one =

A password will be e-mailed to you.

Numărul slujbelor scoase a fi ocupate prin Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM) este în continuă creştere, fapt care denotă criză profundă pe piaţa muncii din judeţ. În acest moment, sunt scoase la concurs 812 posturi, atât în domeniul public şi privat. Se caută specialişti cu studii superioare, în special ingineri specializaţi în îmbunătăţiri funciare, în construcţii, în industria alimentară, metalurgie, automatişti, energeticieni, economişti, dar şi funcţionari în diferite structuri ale administraţiei publice locale. Este vorba de un şef de serviciu la Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Botoşani al cărui salariu de bază este de 8.341 de lei.

De asemenea, Nova Apaserv angajează manager financiar. Cerinţele postului sunt destul de ridicate în condiţiile salariului de bază oferit şi anume 3.800 de lei. Astfel, cei care doresc să ocupe acest post trebuie să aibă studii superioare economice, să cunoască limba engleză şi să aibă o vechime de minim cinci ani. De asemenea, operatorul de apă angajează şi un şef de staţie pentru Ştefăneşti. Şi în acest caz se cer studii superioare, dar în domeniul politehnic. Salariul este însă mai mic, de 3.150 de lei.

Şi oferta pentru botoşănenii cu studii medii este destul de diversă. Cele mai multe posturi sunt în construcţii şi în domeniul industriei uşoare, dar sunt scoase la concurs şi posturi de asistenţi medicali, agenţilor poştali, agenţi de vânzări, bucătari, chelneri, barmani, brutari, patiseri, coafeze, frizeri, cosmeticiene, manichiuriste, îngrijitori clădiri, dar şi agenţi comerciali sau vânzători.

De asemenea, în oferta de muncă AJOFM se găsesc şi posturi pentru persoanele necalificate, care nu au studii profesionale sau liceale absolvite, dar şi acestea sunt în construcţii şi confecţii.

Lista locurilor de munca din aceasta saptamana poate fi consultata aici.

Apreciază calitatea articolului

1 VOTURI - MEDIE: 3,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...