1 + fifteen =

A password will be e-mailed to you.

Scene violente s-au petrecut astăzi la prânz în centrul municipiului, unde un bărbat a distrus oglinzile retrovizoare de la mai multe maşini parcate în apropierea Pieţei centrale, iar apoi a atacat trecătorii.

În urma sesizărilor primite pe 112, în zonă au fost trimise mai multe echipaje de poliţie, care au reuşit să-l imobilizeze pe individ. „Am fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 35 de ani ar fi provocat distrugeri la mai multe autovehicule parcate şi ar fi lovit o persoană. Bărbatul a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri, urmând a fi dispuse măsuri conform prevederilor legale”, a precizat Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani.

Anchetatorii urmau să stabilească motivul pentru care individul a reacţionat violent, după care, în funcţie de poziţia procesuală a victimelor, se va stabili dacă bărbatul va fi cercetat penal pentru distrugere, loviri sau alte violenţe, ori tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Apreciază calitatea articolului

6 VOTURI - MEDIE: 4,33
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...