fifteen + three =

A password will be e-mailed to you.

Praznic cu bucluc pentru mai multe persoane din Corni. Nu mai puţin de şase persoane, printre care şi trei copii, au ajuns la spital în această săptămână, după ce au luat parte la un praznic care a avut loc în localitatea Corni. Doar că spre seară şi pe parcursul nopţii, unul câte unul, începând cu copiii, aceştia au început să se simtă tot mai rău, să aibă greţuri, vărsături, diaree şi frisoane. Au ajuns la spital, unde medicii i-au diagnosticat cu toxiinfecţie alimentară.

Iniţial trei persoane au ajuns la spital luni, acuzând stare de rău, vomă şi diaree. Acestea au fost spitalizate la secţia de boli infecţioase, iar atunci când au fost întrebate de medici, au spus că ar fi mâncat prânzul la cineva acasă. Ulterior, a doua zi, alte trei persoane din aceeaşi localitate au ajuns la spital, acuzând aceleaşi simptome, fiind deshidratate din cauza stării în care erau. Medicii specialişti au început să devină suspicioşi, astfel că i-au chestionat mai în amănunt pe pacienţii care au ajuns la spital, anunţând şi pe reprezentanții Direcţiei de Sănătate Publică despre respectivul incident. În cele din urmă, inspectorii sanitari au stabilit că toţi cei şase au fost la un praznic, organizat acasă la o familie din Corni, cu mâncare preparată în gospodărie. „Toţi pacienţii au ajuns la spital şi au fost internaţi pentru supraveghere şi tratament medical, cazurile lor fiind uşoare şi medii”, a precizat un asistent din cadrul Spitalului Judeţean.

Şi alte persoaneu au acuzat stare de rău, însă nu s-au mai prezentat la spital, iar reprezentanţii DSP au trimis joi o echipă de inspectori la Corni pentru a încerca să stabilească exact cauzele toxiinfecţiei alimentare.

Apreciază calitatea articolului

5 VOTURI - MEDIE: 2,60
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...