vineri, martie 29, 2024
AcasăLocal BTGhid util şi practic pentru alegerea celor mai frumoase rochii de naşă

Ghid util şi practic pentru alegerea celor mai frumoase rochii de naşă

Rolul nasei este extrem de important la nunta, fiind cea care trebuie sa ii fie alaturi miresei, dar si mirelui pe parcursul intregului eveniment. Chiar daca mireasa trebuie sa fie in centrul atentiei in ziua cea mare, nasa trebuie sa arate si ea foarte bine, pentru ca va fi urmarita cu privirea de catre totii invitatii. De aceea, doamnele care urmeaza sa isi asume acest rol pentru o pereche de tineri insuratei trebuie sa citeasca randurile urmatoare si vor putea descoperi cateva sfaturi utile despre cum sa-si aleaga cele mai frumoase rochii de nasa!

Cunoasterea propriilor calitati

Cunoasterea propriilor calitati din punct de vedere fizic trebuie sa fie intotdeauna primul pas catre alegerea celor mai frumoase rochii. Doamnele care urmeaza sa le fie alaturi pentru restul vietii unor tineri entuziasti trebuie sa stie care sunt zonele pe care trebuie sa pluseze, dar si zonele pe care trebuie sa le ascunda cu dibacie, astfel incat sa arate senzational in piesele vestimentare!

Culorile potrivite

Fara indoiala, albul este rezervat pentru mirese in ziua nuntii, asa ca nasele trebuie sa se indrepte catre nuante colorate si vesele, dar care, in acelasi timp sa fie sobre si elegante. Verdele crud, visiniul, albastrul intens sau rosul sunt cateva dintre cele mai frumoase optiuni catre care se pot indrepta nasele. Ele trebuie sa tina cont si de nuanta pielii pe care o au, intrucat in functie de acest aspect, vor trebuie sa opteze pentru culori mai deschise ori mai inchise.

Lungimea

La cununia civila, nasele pot purt rochii mai scurte, pana la genunchi, intrucat cadrul este unul de asa natura incat permite o lungime diferita fata de rochia pe care urmeaza sa o poarte seara.

Rochiile lungi reprezinta alegeri clasice pentru nase cand vine vorba despre petrecerea de seara, de la restaurant. Ele trebuie sa aleaga piese vestimentare intr-o singura nuanta, pentru a nu pune mireasa intr-un con de umbra. De asemenea, modelele de rochii trebuie sa fie in concordanta cu conformatia nasei, astfel incat sa-i sublinieze atuurile principale din punct de vedere fizic. Preferabile sunt rochiile lungi, pentru ca ele denota eleganta si stil, dar si o imagine sobra, care sa se plieze perfect pe rolul nasei!

Materialul

Materialul este un alt element foarte important in ceea ce priveste rochii de nasa. El trebuie sa fie unul eleganta, care sa ,,cada” frumos pe trupul doamnelor. Voalul, brocartul, matasea si dantela sunt doar cateva dintre optiunile care transforma orice tinuta intr-una deosebita. De exemplu, rochiile din voal sunt ideale pentru femeile slabute, care doresc sa-si accentueze talia cu ajutorul unui cordon ori a unei cureluse. In acelasi timp, dantela este potrivita pentru doamnele care sunt putin mai plinute, putand fi folosita pentru rochii menite sa ascunda anumite minusuri din punct de vedere fizic. Indiferent de tipul de material, nasele trebuie sa se simta bine in rochiile alese, pentru ca urmeaza sa le poarte pret de cateva ore bune!

Modelul

Bineinteles, modelul este si el esential cand vine vorba despre rochiile pe care urmeaza sa le poarte nasele in ziua cea mare! Recomandat este ca doamnele sa opteze pentru variante de piese vestimentare deosebite, cu diferite aplicatii, insa nu trebuie sa scape din vedere ca mireasa trebuie sa fie personajul principal din cadrul evenimentului. Mulate, diafane si voluminoase, cu pietricele sau cu insertii din broderie: iata doar cateva sugestii pentru rochiile ideale de nasa!

In functie de anotimp

In functie de anotimp, nasele trebuie sa se orienteze catre anumite tipuri de rochii. Daca vara ele pot purta piese vestimentare mai diafane, realizate din materiale mai subtiri, iarna trebuie sa opteze pentru rochii mai pline din punct de vedere al materialului. Nu este suficient ca tinutele alese sa arate frumos: doamnele trebuie sa se simta si confortabil din toate punctele de vedere in rochiile pe care le poarta.

Locatia conteaza!

Fara indoiala, locatia trebuie luata si ea in considerare inainte de alegerea unei rochii. De ce? Exista restaurante cu mai multe pretentii decat altele, asa ca tinutele trebuie sa fie in concordanta cu acest aspect. In cazul in care nunta are loc la un palat, este evident faptul ca nasa trebuie sa-si dea silinta de 2 ori mai mult pentru a arata cat mai bine!

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
14.4 ° C
14.6 °
13.8 °
44 %
9.7kmh
13 %
vin
19 °
sâm
25 °
Dum
26 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta consiliului județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...