4 × four =

A password will be e-mailed to you.

La Primăria Botoşani a avut loc astăzi o şedinţă la care au participat primarul Cătălin Flutur, alţi şefi şi funcţionari din primărie, constructori, proiectanţi, arhitecţi, persoane implicate în proiectul de consolidare şi reabilitare a Teatrului „Mihai Eminescu”. „Noi le-am dat ordinul de începere a lucrărilor și de aici ( de la şedinţă – n.r.) pleacă la predarea amplasamentului către constructor. Luni vor începe efectiv lucrările”, a declarat Cătălin Flutur, după şedinţă.

Aceeaşi zi pentru începerea lucrărilor a fost anunţată şi de către Radu Mihalachi, reprezentatul firmei de construcții. ”Luni muncitorii vor fi la teatru și vor începe lucrările”, a spus acesta.

Lucrările de consolidare trebuie executate în şase luni. Contractul a fost câştigat de firma LDC Trust Construcţii MV, ce aparține omului de afaceri Victor Mihalachi.

După consolidare, se va continua cu reabilitarea şi modernizarea clădirii. Pentru acestea există un contract semnat cu firma Victor Construct, în vara anului 2014, firmă care a executat primele lucrări, până la data la care s-a constatat că sunt necesare lucrări suplimentare de consolidare, neincluse în proiectul iniţial. Valoarea totală a investiţiei la teatru este de 23.944.057 de lei, respectiv 5.136.556 de euro. Municipalitatea are la dispoziţie cinci milioane de euro, bani atraşi în actualul exerciţiu financiar european. Costurile suplimentare vor fi acoperite de la bugetul local.

bty

Apreciază calitatea articolului

4 VOTURI - MEDIE: 4,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...