3 × four =

A password will be e-mailed to you.

I s-a făcut rău la 20 de metri de spital după ce a fost externat. Un bătran externat joi dimineaţă din spital a fost luat cu ambulanţa chiar din faţa unităţii sanitare.

Incidentul a avut loc ieri, la doar câteva zeci de mnute după ce bătrânul, de 86 de ani, fusese externat din spital. Cu actele în mână, şi cu sacoşa de schimburi, acesta a ieşit pe poarta spitalului, sperând că merge acasă mai bine decât a ajuns la spital. Nu a apucat decât să ajungâ în dreptul Policlinicii Stomatologice. Bărbatul a început să se simtă tot mai rău, să amețească şi l-a luat cu leşin.

Trecătorii l-au aşezat pe o bancă, iar în acel moment prin dreptul acestuia trecea un echipaj de la Ambulanţă, care tocmai predase un caz la Urgenţe. Cadrele medicale au fost solicitate de către trecători, bărbatul fiind luat pe o targă şi transportat la Urgenţe. „Pacientul acuza o stare de rău general. A fost adus la Urgenţe, de unde a fost din nou trimis pentru o serie de investigaţii”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Apreciază calitatea articolului

3 VOTURI - MEDIE: 2,67
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...