one × one =

A password will be e-mailed to you.

Crimă șocantă într-o familie din județul Botoșani. Un bărbat de 49 de ani, din localitatea Stroiești, a murit după ce i s-a scurs și ultima picătură de sânge din organism.

Acesta a fost înjunghiat mortal în zona organelor genitale, fiind găsit într-o baltă de sânge. Cumplitul eveniment a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, în locuința în care cei doi soți, de 49 și 45 de ani, locuiau. Sub același acoperiș mai trăiau și un unchi de-al bărbatului mort, cu copiii săi, iar la un moment dat, acesta a auzit țipetele soției victimei, iar când a mers în casa acestora, l-a văzut pe bărbat căzut pe podea, cu fața în jos, într-o baltă de sânge.

Speriat, bărbatul a sunat la 112, cerând ajutor cadrelor medicale, iar la fața locului a fost trimis un echipaj cu medic al Serviciului Județean de Ambulanță (SJA). Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru salvarea acestuia. “Pacientul a fost găsit la domiciliu în stop cardio-respirator. S-au inițiat imediat manevrele de resuscitare, timp de 40 de minute, dar fără rezultat.
Prezenta un traumatism prin agresiune, cu trei plăgi penetrante de cuțit în regiunea inghinală, testicul și artera femurală”, a precizat medicul Eduard Gurău din cadrul SJA Botoșani.

Femeia a fost la scurt timp încătușată și condusă la sediul Poliției pentru a i se lua declarații. Cazul a fost preluat de un procuror care va stabili cu exactitate ce a dus la moartea bărbatului, femeia fiind principalul vinovat în primă instanță.

Apreciază calitatea articolului

10 VOTURI - MEDIE: 3,70
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...