6 + two =

A password will be e-mailed to you.

Europe Direct Botoşani a invitat copiii botoşăneni la a VIII- a ediţie a Concursului de desene pe asfalt „Albastru European” / „Copilărie europeană”. Competiţia a avut loc miercuri, la tradiționalul loc de întâlnire, lângă Foișorul mic din Parcul ”Mihai Eminescu” Botoșani și a fost dedicată celor trei evenimente de la începutul lunii iunie: Ziua  internațională a copilului, Ziua învățătorului și Ziua internațională a Mediului.

Coordonator principal a fost profesorul Alina Gavril, de la Școala 11 Botoșani, inițiatoarea manifestării, secondată de Adelina Nădejde și Mirela Brehuescu.
„Au participat peste 60 de copii, elevi ai şcolilor gimnaziale 11 și 13 din municipiu, de la Grădinița 4, însoţiţi de  învăţători, educatori şi profesori. Dar la sărbătoare s-au alăturat, pe parcurs, copii, din parc, părinți, bunici. Unii dintre adulți s-au apucat să deseneze cot la cot cu copii”, a declarat jurnalistul Radu Căjvăneanu, coordonatorul Centrului Europe Direct.

Ca în fiecare an, organizatorii au pus la dispoziţie cretă colorată şi premii. Micii participanți au adus, pe lângă creativitatea lor și multe jucării pe care le-au împărțit cu generozitate copiilor din parc.

Cele mai interesante idei şi cele mai frumoase desene au fost premiate de către organizatori cu cărţi şi materiale informative potrivit vârstei fiecărui participant și baloane colorate.

Apreciază calitatea articolului

1 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...