14 + eleven =

A password will be e-mailed to you.

Spitalul de Recuperare ”Sfântul Gheorghe” Botoșani a scos la concurs postul de manager. Dosarele de concurs pot fi depuse până pe 19 iulie, ca rezultatul selecției dosarelor să fie publicat pe 23 iulie. Data susținerii publice a proiectului de management este 7 august.

Pot participa la concurs persoane cu studii superioare medicale, economiști sau persoane cu studii juridice, cu vechime de cel puțin doi ani.

Postul de director a fost scos la concurs întrucât mandatul de interimar de trei luni al Gabrielei Varzari expira, însă aceasta îşi va depune candidatura pentru postul scos acum la concurs.

Cel mai longeviv şi performant manager de spital din ultimile decenii şi-a reluat funcţia în urmă cu trei luni, sub formă de interimat, după ce mandatul lui Sorin Radu a încetat. Primarul Cătălin Flutur a numit-o pe economista Gabriela Varzari pe postul de manager, cea care a condus spitalul din decembrie 2007 până în 2014, fiind cel mai longeviv manager de spital.

În mandatul acesteia, unitatea, aflată în subordinea municipalităţii a avut parte de cele mai vizibile îmbunătăţiri în servicii hoteliere şi medicale.

Apreciază calitatea articolului

3 VOTURI - MEDIE: 3,33
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...