18 − three =

A password will be e-mailed to you.

Un bărbat de 27 de ani, din Băluşeni, a murit joi seară, pe secţia de reanimare a Spitalului Judeţean, după ce a ajuns la spital în stare critică. Acesta a fost preluat de pe câmp de o ambulanţă, după un apel la 112 din partea familiei, care spunea că pe bărbat îl doare foarte tare stomacul.

Tânărul, care este cioban la o stână din apropierea satului, a fost găsit pe câmp în stare gravă, de sora lui, alatmată de faptul că acesta nu mai răspundea la telefon. Ajuns la faţa locului, echipajul de la Ambulanţă a realizat că tânărul era în stare foarte gravă, iar la scurt timp după ce cadrele meducale au ajuns, acesta a intrat într-o comă profundă şi nu mai reacţiona la niciun stimul.

Cadrele medicale l-au preluat şi au pornit spre Urgenţe, însă starea lui s-a agravat şi tânărul a intrat în stop respirator. Asistentul de pe ambulanţă a reuşit cu succes să îl resusciteze, ulterior solicitâţnd ajutorul echipajului cu medic, care l-a preluat pe tânăr, l-a intubat şi l-a adus la Urgenţe, starea lui fiind critică, fără a se şti cu exactitate o cauză pentru aceasta.

Acesta a fost ulterior interna pe secţia de reanimare a Spitalului Judeţean, prognosticul fiind unul rezervat. La două zile, oganismul acestuia a cedat, iar medicii nu au mai reuşit resuscitarea lui, fiind declarat decesul.

Potrivit rudelor, tânărul i-ar fi spus surorii sale, înainte ca starea lui să se deterioreze că a înghiţit ceva atât de puternic încât nimeni nu îl mai poate ajuta, aceştia luând astfel în calcul o tentativă de suicid, însă fără a putea stabili exact substanţa înghiţită.

Cazul a fost preluat şi de Poliţie, care a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce a dus la decesul acestuia. În acest sens a fost solicitată şi efectuarea unei autopsii, urmând ca medicii legişti să stabilească dacă tânărul a ingerat sau nu o substanţă toxică.

Apreciază calitatea articolului

6 VOTURI - MEDIE: 2,33
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...