nineteen + twenty =

A password will be e-mailed to you.

Performanță fantastică obținută de botoșăneanca Andreea Arsine. 

În vârstă de 30 de ani, atleta Andreea Arsine şi luptătorul MMA Ion Surdu (23 de ani) au fost desemnați  câştigătorii „Exatlon“ şi ai premiilor de 50.000 de euro. În premieră, la Exatlon au existat două finale, a fetelor şi a băieţilor, iar câştigătorii Andreea Arsine şi Ion Surdu i-au învins pe instructoarea de fitness Cătălina Şeicaru (25 de ani), respectiv pe dansatorul Gabriel Nedelcu (21 de ani).

Câştigătoarea Exatlon, botoșăneanca Andreea Arsine este una dintre cele mai de succes atlete din România, practică atletismul de la vârsta de 8 ani şi are în spate 11 ani de performanţe.

Născută în Botoşani, Andreea Arsine a câştigat de-a lungul timpului numeroase titluri – campioană naţională, internaţională şi balcanică la atletism, a participat şi la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016 (la poba 20 km mars).

„A fost un sentiment foarte plăcut să câştig această competiţie, pentru că am avut un parcurs foarte anevoios. Prima parte a fost foarte OK, după care am avut o parte de oboseală. Au fost discuţii şi în echipă şi ajunsesem la un moment dat să cred că nu mai este locul meu în această competiţie. Duelurile la care am luat parte mi-au dat putere pe de o parte, dar primul duel a fost încărcat cu foarte multă durere…“, a declarat Andreea Arsine, care a făcut parte din echipa Faimoşilor.

Apreciază calitatea articolului

16 VOTURI - MEDIE: 4,50
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...