1 × 4 =

A password will be e-mailed to you.

La această dată se află în dezbatere publică documentaţia vizând ridicarea unui bloc pe Aleea Maxim Gorki numărul 9, respectiv pe terenul aflat lângă Biserica „Sfântul Dumitru”.

Pe terenul în suprafaţă de 1729 de metri pătraţi, investitorul doreşte să ridice un bloc cu 25 de apartamente şi spaţii comerciale la parter. Pe amplasamentul respectiv este propusă o singură scară de bloc, regimul de înălţime fiind parter plus patru etaje şi etajul cinci retras. Noul imobil ar urma să ocupe 490 de metri pătraţi, din documentaţie reieşind că pentru spaţii verzi sunt rezervaţi 300 de metri pătraţi, 692 de metri pătraţi pentru alei şi parcaje, respectiv 247 de metri pătraţi pentru terase şi trotuare.

Pe acel teren, în trecut, a fost clădirea Direcţiei de Statistică, însă în urmă cu câţiva ani acea clădire a fost demolată.

Investitorul va amenaja pe proprietatea sa 31 de locuri de parcare, 25 aferente apartamentelor, cinci spaţiilor comerciale, iar un loc va fi rezervat pentru persoanele cu handicap.

Documentaţia se află în dezbatere publică până pe 26 iunie.

Apreciază calitatea articolului

10 VOTURI - MEDIE: 3,40
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...