twelve + three =

A password will be e-mailed to you.

Femeia din satul Stroieşti, comuna Lunca, bănuiţă că şi-a înjunghiat mortal soţul, săptămâna trecută, a rămas în libertate. În urma experizării psihiatrice care a stabilit că Mariana H. a acţionat cu discernământ, procurorii au formulat propunere de arestare preventivă, iar femeia a fost prezentată astăzi în faţa magistraţilor de la Tribunalul Botoşani. Dezbaterile au durat aproape o jumătaate de oră, iar la final instanţa a respins propunerea anchetatorilor şi a dispus plasarea sub control judiciar a femeii pe o durată de 60 de zile. Decizia nu este însă definitivă, procurorii putând contesta măsura la Curtea de Apel Suceava.

Crima a avut loc în seara de 5 iunie, pe fondul unui scandal izbucnit în familie. Atunci, Mariana H. şi-ar fi înjunghiat soţul în zona organelor genitale. În urma unui apel pe 112, la locul tragediei a ajuns şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, care nu a mai putut face nimic. Bărbatul prezenta un traumatism prin agresiune, cu trei plăgi penetrante de cuţit în regiunea inghinală, testicul şi artera femurală. Ridicată pentru cercetări, Mariana H. a susţinut că de fapt bărbatul ar fi atacat-o cu cuţitul, însă ea a reuşit să-l dezarmeze şi a lovit la întâmplare.

Cazul se află în continuare în atenţia procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani, care continuă cercetările pentru a elucida împrejurările în care a avut loc tragedia.

Apreciază calitatea articolului

2 VOTURI - MEDIE: 3,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...