14 − four =

A password will be e-mailed to you.

Un filmuleţ cu un botoşănean care protestează împotriva modului tradiţional al PSD de a face campanie a devenit viral pe Internet, după ce a fost postat luni pe Facebook. După alegerile europarlamentare, la care, la nivel naţional, PSD a obţinut cel mai slab scor din istorie, un botoşănean a cumpărat un litru de ulei, un kilogram de zahăr şi unul de făină şi s-a dus cu ele la sediul PSD Botoşani, unde le-a lăsat în faţa uşii şi i-a transmis un masaj deputatului Cătălin Rădulescu, cunoscut ca „deputatul Mitralieră”. „Deputatul Mitralieră, ia-ţi oloiul, ia-ţi zaharul şi făina, măi Smântână, şi du-te din ţara asta… Ţi le las aici, măi, deputatul Mitralieră, din campanie. Luaţi voi pesediştilor, uitaţi cu punga specifică M… PSD, luaţi şi duceţi-vă din ţară”, a fost mesajul botoşăneanului.

Reacţia botoşăneanului survine după ce deputatul Cătălin Rădulescu a avut o ieşire nervoasă faţă de rezultatele alegerilor europarlamentare şi le-a cerut medicilor, profesorilor şi altor categorii de bugetari să înapoieze creşterile salariale şi să plece din România fiindcă nu au votat PSD. „Sper ca să se bucure cei care au votat ieri (n.r. – pe 26 mai) şi probabil că oamenii care au primit pensiile mari să le dea înapoi că USR şi ceilalţi probabil vor cere asta. Probabil că agricultorii să dea subvenţiile înapoi, să le fie bine cu cei care pe care i-au votat… Românii au vrut altceva pe fondul ăsta de ură. De azi e liber la dat în cap. Daţi în cap, violaţi, faceţi ce vreţi pentru că ăsta este trendul!”, a declarat Cătălin Rădulescu, comentând rezultatele votului de la europarlamentare, adăugând: „Rămâneţi voi cu securiştii. Daţi în cap, violaţi, faceţi ce vreţi!”.

Rădulescu a mai spus că, în cazul în care PSD ar fi câştigat alegerile europarlamentare, Liviu Dragnea nu ar mai fi fost condamnat. De altfel, de-a lungul timpului, Cătălin Rădulescu a fost unul dintre principalii atentatori la legile penale şi un apărător al infractorilor. În trecut şi el a fost acuzat de fosta secretară de agresiune, tentativă de viol şi sechestrare de persoane. Deputatul a negat întâmplare, iar secretara a renunţat la acuzaţii.

Deputatul PSD, care i-a ameninţat pe protestatarii împotriva modului în care PSD atenta la Legile justiţiei şi codurile penale, cu o mitralieră, a depus în Parlament trei proiecte de modificare a legislaţiei penale prin care să fie permisă hărţuirea sexuală a angajatelor. Amendamentele fuseseră semnate şi de deputatul PSD Botoşani, Costel Lupaşcu, dar, după scandalul mediatic iscat, acesta şi-a retras semnătura.

Apreciază calitatea articolului

18 VOTURI - MEDIE: 3,67
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...