one + 7 =

A password will be e-mailed to you.

Teatrul „Mihai Eminescu” îi învită pe botoşăneni la… dragoste.
La sfârşitul acestei săptămâni se pune în scenă cea de a şasea premieră a stagiunii, „Îmbătați de dragoste”. Spectacolul realizat de Alexandru Vasilachi prezintă dragostea în toate variațiunile ei, în toate timpurile. Astfel, în costume se întâlnesc elemente contemporane, dar și sugestia timpurilor de altă dată.
Sunt teme repet care răzbat dincolo de ceea ce se vede în spectacol la un moment dat. E de discutat sigur, pentru că, în teatru și în literatură, dragostea este socotită de unii ca o stare pasageră, ca un început furtunos, dar după care se așează prietenia, raporturile de respect reciproc. Trebuie extinsă tema spectacolului și în această zonă”, a declarat Traian Apetrei, directorul Teatrului „Mihai Eminescu”. Acesta susţine că spectacolul este unul vesel, pe un ritm alert, care spune o poveste de dragoste şi de aceea îi invită pe botoşăneni în număr cât mai mare la spectacolele care se vor juca sâmbătă şi duminică, începând cu ora 18:00. „Îi invit pe botoşăneni, îi îndemn, în acelaşi timp, pe cei care vor veni la spectacol să vadă şi pasul următor, preţuirea pe care oamenii au a-şi o acorda unii altora”, a mai spus Traian Apetrei.

Scenografia piesei este semnată de Mihai Pastramagiu, coregrafia de Victoria Bucun pe muzica aceluiaşi Alexandru Vasilachi, iar asistent de regie este Sorin Ciofu. Distribuţia este una care garantează succesul piesei, fiind vorba de: Cezar Amitroaei, Petruţ Butuman, Silvia Răileanu. Sorin Ciofu, Lidia Uja şi Răzvan Amitroaei.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...