9 + fourteen =

A password will be e-mailed to you.

Vârsta nu pare a fi o piedică pentru ca unii botoşăneni să se comporte ca adevăraţi „golani” pe stradă. A fost nevoie de două echipaje de poliţie miercuri dimineaţă pentru ca un bătrân de 65 de ani să fie adus la Urgenţe după ce a început să atace lumea pe stradă. Bărbatul se folosea de un baston care până atunci îl ajuta să se deplaseze, pe care îl rotea ca pe un paloş şi lovea pe cine prindea în cale pe stradă.

Oamenii speriaţi de agresivitatea bărbatului, au apelat la serviciul 112, iar un echipaj de Poliţie a ajuns în scurt timp în zonă, încercând să îl liniştească pe acesta. În ciuda vârstei înaintate bătrânul opunea rezistenţă şi chiar tindea să devină şi mai agresiv, motiv pentru care a fost nevoie de încă un echipaj de poliţe şi jandarmi, în cele din urmă acesta fiind luat mai mult pe sus, cu tot cu baston, şi dus direct la Unitatea de Primiri Urgenţe în autospeciala poliţiei, acesta nedorind nici măcar să îşi decline identitatea, ştiind că ulerior urma să fie amendat.

În cele din urmă poliţiştii au reuşit să îi stabilească identitatea, iar medicii de la Urgenţe l-au evaluat şi ulterior acesta a fost direcţionat către Psihiatrie, pentru a fi internat şi supus unei evaluări de specialitate.

Apreciază calitatea articolului

4 VOTURI - MEDIE: 4,50
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...