five × three =

A password will be e-mailed to you.

Zilele Satului Corni au fost amânate după accidentul suferit de primarul comunei. Dorel Dorneanu, primraul comunei Corni, este şi cel care organizează de şase ani un festival pentru comună, chiar pe stadionul din localitate.

De acestă dată, ediţia cu numărul VI a festivalului a fost amânată „pentru o altă dată”, aşa cum se arată şi pe afişul de prezentare al spectacolelor. Cum primarul a fost iniţiatorul acestor spectacole, dar şi cel care se ocupă de fiecare dată de organizare, administraţia locală a decis amânarea festivităţiilor programate iniţial pentru 23 iunie, la care erau invitaţi, printre alţii, Plăieşii, Ansamblul Pluguşorul, sau Grupul Folcloric Vatra.

Dorel Dorneanu, primarul comunei Corni, a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost victima unui accident cumplit în propria gospodărie. Totul s-a întâmplat vineri seara, când bărbatul, în vârstă de 65 de ani, se afla în curtea propriei case, din comuna Corni.

Potrivit vecinilor, acesta se afla lângă un cazan pentru prepararea țuicii, însă la un moment dat, conținutul care rezulta din cazanul de mari dimensiuni s-a autoaprins, iar în momentul în care flacăra a ajuns la cazan, acesta a explodat cu o flacără puternică.

Recipientul greu a fost proiectat de suflul exploziei și l-a lovit pe primar în umăr, după care conținutul cazanului s-a aprins, cuprinzându-i membrele și pieptul acestuia. Flacăra a fost stinsă repede, însă l-a afectat grav pe acesta, iar familia primarului a sunat imediat la 112, primarul fiind dus la Urgenţe, iar ulterior la Spitalul din Braşov, cu elicopterul, unde se află şi în prezent, cu arsuri de gradul IIa şi IIb pe 85% din suprafaţa corpului.

Apreciază calitatea articolului

3 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...