14 + 18 =

A password will be e-mailed to you.

Un pompieri botoşănean a urcat pe podium la etapa naţională a concursului „Cel mai puternic pompier”. Sergentul major Robert Şerban a obţinut locul III la categoria sub 30 de ani. Etapa naţională a concursului ” Cel mai puternic pompier” s-a desfăşurat în perioada 18 – 21 iunie a.c., în Piaţa Tricolorului a Cetăţii Alba Carolina şi a reunit peste 120 de salvatori militari din 26 de judeţe.

Salvatorii militari înscrişi în competiţie şi-au demonstrat viteza, rezistenţa, dar şi abilităţile practice pentru utilizarea furtunului de refulare, ridicarea greutăţilor şi parcurgerea unor obstacole dificile.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani a mai fost reprezentat de plutonierul adjutant Paul Dohotaru ( locul 15 la categoria 30 – 40 de ani), plutonierul major Bogdan Covaşă ( locul 31 categoria 30 – 40 ani) şi plutonierul adjutant Iulian Radu ( locul 9 la categoria peste 40 ani).

Toţi participanţii au fost felicitaţi în cadru festiv, fiind recompensaţi cu medalii, cupe, diplome şi bani oferite de Asociaţia Sportivă a Pompierilor din România şi Asociaţia CTIF din România.

Apreciază calitatea articolului

4 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...