vineri, martie 29, 2024
AcasăLocal BTRochiile de mireasă din dantelă – alegerile femeilor sofisticate

Rochiile de mireasă din dantelă – alegerile femeilor sofisticate

Alegerea rochiei de mireasă reprezintă un moment unic, atent planificat și încununat de un număr impresionant de emoții pozitive. Pentru a fi într-adevăr impecabil, procesul de selecție trebuie să înceapă din timp, cu cel puțin 6 luni înaintea marelui eveniment, și este necesar să se rezume doar la probarea acelor modele de rochii ce conturează perfect frumusețea formelor feminine ale viitoarei mirese.

Dacă în privința formei s-a decis că cel mai popular tip de rochie este cea sirenă, ce evidențiază delicat talia și șoldurile, în privința țesăturilor lucrurile se complică puțin. De regulă, viitoarele mirese optează pentru materiale fine și ușoare, care să permită mai multă libertate de mișcare și să ofere eleganța mult dorită. Astfel, atenția lor se îndreaptă preponderent către două mari categorii: sofisticatele rochii de mireasă din dantelă și clasicele rochii de mireasă din mătase.

Rochiile de mireasă din dantelă – mereu în tendințe

Frumusețea dantelei este de necontestat, aceasta cucerind de-a lungul timpului inimile femeilor din întreaga lume. Istoria acesteia este învăluită în mister, unele surse afirmând că această țesătură a luat naștere în Flandra, altele că a apărut în Veneția.

Indiferent de locul în care a fost creată, dantela rămâne în atenția designerilor internaționali în fiecare an și este aleasă de către marile vedete de la Hollywood atât pentru eleganța desăvârșită, cât și pentru modul splendid în care accentuează feminitatea purtătoarelor.

Comparativ cu alte materiale, cum ar fi mătasea, satinul, catifeaua sau brocartul, dantela este o alegere sigură și confortabilă, fiind delicată și ușoară, seducătoare și, nu în ultimul rând, sofisticată. De asemenea, nu se șifonează ușor, iar alături de tul sau crep creează piese vestimentare unicat, demne de marile podiumuri de modă.

Chantilly – mai multă prețiozitate rochiilor de mireasă din dantelă

Delicatețea unei rochii de mireasă din dantelă este dată de calitatea țesăturii și de unicitatea detaliilor. În funcție de material, dantela poate fi realizată din: in, mătase, aur, argint, bumbac sau fibre sintetice.

De departe, preferata marilor case de modă este dantela creată din mătase, cunoscută și sub numele de dantelă Chantilly, care se remarcă prin textura extrem de fină și detaliile abundente. Desigur, și restul tipurilor de dantelă sunt deosebite, rezultatul final fiind însă mult influențat de talentul designerilor, mai exact, de atenția pe care aceștia o acordă croiului și accesoriilor.

Versatilitate și ușurință în accesorizare – motive să optezi pentru o rochie de mireasă din dantelă

Nu doar aspectul extravagant și elegant transformă modelele de rochii de mireasă din dantelă în alegeri sigure, ci și versatilitatea. Un factor ce influențează semnificativ procesul de alegere al unei astfel de rochii este tipul evenimentului, iar modelele din dantelă au marele avantaj de a se preta exigențelor oricărei nunți. Astfel, o rochie din dantelă se potrivește perfect atât unei nunți clasice, într-o somptuoasă catedrală, cât și uneia romantice pe malul mării.

De asemenea, ușurința cu care aceste rochii pot fi accesorizate este un alt punct forte, demn de luat în considerare. Pentru o apariție de neuitat, mireasa nu are nevoie de accesorii în exces, însuși modelul fiind atent alcătuit astfel încât să fie prețios. Sunt suficiente o pereche de pantofi delicați, câteva bijuterii discrete și, după caz, o centură subțire pentru a se obține un look răvășitor.

Vera Sposa – rochii de mireasă din dantelă ce depășesc cu mult așteptările

Vera Sposa a selectat special pentru viitoarele mirese rochii splendid alcătuite, ce poartă semnăturile unor case de modă celebre precum: Tina Valerdi, Galia Lahav, Rosa Clara, Demetrios, La Sposa, White One sau San Patrick. Modelele pot fi descoperite pe site-ul de prezentare vera-sposa.ro sau în showroom-ul din București.

Din colecția impresionantă se remarcă rochiile de mireasă din dantelă stil sirenă, care accentuează frumusețea siluetei prin croiurile ireproșabile și materialele de calitate premium. Rochiile de mireasă Demetrios, de exemplu, cuceresc prin modul unic prin care dantela Chantilly se îmbină cu tulul sau organza, iar cele din noua colecție Tina Valerdi (Passion by Tina) atrag privirile tuturor grație jocului de transparențe și fluidității materialelor.

Tot la Vera Sposa sunt disponibile și restul elementelor necesare: voaluri spectaculoase, de diferite mărimi, și pantofi eleganți, ce prin detaliile prețioase conferă un aer princiar întregii ținute de mireasă. Pentru mai multe detalii despre modelele de rochii, probe sau accesorii, consultanții Vera Sposa vă stau la dispoziție!

 

 

 

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
14.4 ° C
14.6 °
13.8 °
44 %
9.7kmh
13 %
vin
19 °
sâm
25 °
Dum
26 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta consiliului județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...