joi, aprilie 18, 2024
AcasăLocal BTTop 4 cele mai alese obiecte personalizate

Top 4 cele mai alese obiecte personalizate

Având un simț al umorului foarte bine dezvoltat, românii sunt cei mai creativi când vine vorba de idei de cadouri personalizate pentru cei dragi. Indiferent de motivul de sărbătoare, ei aleg aproape de fiecare dată astfel de cadouri unice, în detrimentul celor clasice, previzibile și cu nimic surprinzătoare, cumpărate din magazine.

Am putea spune că sunt daruri care „țintesc la fix” dorințele persoanelor cărora le sunt destinate. Noi, cei care le oferim, trebuie să-l cunoaștem foarte bine pe cel pe care îl sărbătorim, calitățile sale, personalitatea sa, pasiunile sale, dar și lucrurile pe care le detestă.

Acum, referitor la aceste obiecte personalizate, românii au trecut deja peste popularele tricouri inscripționate cu mesaje haioase, în sensul în care nu mai aleg să le ofere doar pe acestea, ci preferă să dăruiască și ceva diferit, ceva „altfel”.

4 dintre cele mai utilizate produse personalizate

Nu doar piesele vestimentare sunt potrivite pentru a fi personalizate. Există o mulțime de alte obiecte pe care firmele de specialitate sunt capabile să imprime textul și poza dorite.

Iată care sunt patru dintre cele mai alese obiecte personalizate:

  1. Huse pentru telefon

Acestea nu sunt pe primul loc doar pentru că telefonul este device-ul pe care nici unul dintre noi nu îl lasă din mână pentru mai mult de câteva minute, ci pentru că estetica acestuia transmite celor din jur aspecte ale propriei personalități. Astfel, o husă de telefon cu un mesaj super amuzant și copilăresc cu siguranță va trăda o personalitate jovială și ludică, în timp ce o husă de telefon cu design metalic, pe care se va găsi inscripționat numele unei trupe rock, va fi asociată unei persoane independente și nonconformiste.

  1. Căni

Cănile sunt pe locul doi în acest clasament pentru că românii sunt mari iubitori de cafea. A-și savura băutura preferată într-o cană cu mesaj, special gândită pentru ei și pentru pasiunea lor, va fi mai mult decât un mod plăcut de a-și începe dimineața. Mai mult decât atât, astfel de cadouri personalizate sunt, cum spun influencerii, „instagramabile”, o cană cu mesaj amuzant făcând furori pe rețelele de socializare.

  1. Perne

Fiind realizate din material textil, pernele se află pe locul trei în acest clasament pentru că sunt obiecte pe care se imprimă ușor orice text sau poză. Spre deosebire de tricouri, căni sau huse, pernele se personalizează adesea cu imagini, în special cu cele de cuplu sau cu cele ale copiilor. Cu toate acestea nu sunt excluse nici textele, mesajele sau citatele romantice. Acestea sunt, în special, cadouri personalizate pentru femei, mai puțin pentru bărbați.

  1. Puzzle-uri

Ceva mai neconvenționale, puzzle-urile sunt obiecte personalizate destul de des de către români. Adevărul este că, să primești un astfel de joc personalizat cu o poză a familiei sau una din serialul preferat, este un lucru inedit și cu adevărat surprinzător.

Recomandare! Cu ocazia sfârșitului Game of Thrones, putem alege o imagine emblematică din ultimul episod (sau sezon) pentru puzzle-ul personalizat, fiind astfel un cadou inedit pentru fete și băieți deopotrivă.

Vestea bună cu care venim în final este că toate aceste obiecte personalizate sunt disponibile la RUVIX, una dintre cele mai creative, fresh, prietenoase, dar profesioniste, companii din acest domeniu!

 

Deja ai votat!
Botoșani
ploaie ușoară
7.6 ° C
7.8 °
6 °
95 %
1.8kmh
100 %
joi
8 °
vin
11 °
sâm
15 °
Dum
14 °
lun
13 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Senatorul Trufin arată pe unde se poate ieși cel mai rapid din județ. Nu acum, în viitor, evident.

EDITORIAL

Ca la fiecare patru ani, înainte de începerea cursei electorale, stâlpii electrici ai județelor, în special cei din orașe, s-au umplut cu postere cu...

EPIGRAMA ZILEI

Găina bătrână Face ciorba bună, Puica tinerea Face ce vrea ea!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...