vineri, martie 29, 2024
AcasăLocal BTOnixstudio.ro- studioul ce spulberă suspiciunile muncii în calitate de model de videochat

Onixstudio.ro- studioul ce spulberă suspiciunile muncii în calitate de model de videochat

Munca în calitate de model de videochat încă se află sub semnul îndoielilor. Multe persoane simt o reținere când se află într-o conversație ce ține de munca într-un studio de videochat. Indiferent de aceste aspecte, studiorile de videochat cunosc o dezvoltate și o extindere continuă pe piața afacerilor.

În primul rand, videochatul nu ține neapărat de nuditate. Un exemplu de bază pentru ce înseamnă videochat-ul sunt conversațiile de tipul video-call pe Facebook, Skype și alte site-uri de socializare. Totul se menține pe aceeași direcție doar că mai senzual, mai misterios. Ofertele și avantajele pot fi prezentate de specialiștii ce fac parte din studio de videochat în Mureș.

Un studio de videochat ce ocupă un loc fruntaș în topul preferințelor este onixstudio.ro. Cu o experiență de multi ani în spate, Onix Studio se bucură de admirația publicului pentru perfecținea și profesionalismul de care dă dovadă prin tot ceea ce face.

Locul în care toate calitățile vor fi apreciate și valorificate

Colectivul este unul activ, vesel, ce poate face pe oricine să se simtă ca într-un al doilea cămin.  Pentru cele ce doresc să lucreze în acest domeniu, acestea vor avea suportul necesar pentru a înlătura stângăcia specifică oricărui început. Sub atenta îndrumare a colegelor cu experiență, totul va decurge perfect iar tot ceea ce ține de tainele videochatului va fi explorat și experimentat pe parcurs.

Indiferent că e vorba de un job stabil sau unul part-time, echipa Onix Studio are mereu porțile larg deschise pentru doritoare. Deoarece munca în calitate de model de videochat a ridicat suspiciuni și cu privire la legalitatea acestui job, acestea vor fi spulberate ulterior. Munca este 100% legală, cu carte de muncă sau contract de colaborare. Indiferent că se lucrează pe perioadă determinată sau nedeterminată, se întocmește un contract ce reprezintă un job legal în primul rând și o multitudine de avantaje.

Confidențialitatea este, de asemenea, respectată. Platformele de pe Onixstudio.ro nu sunt disponibile accesului în România ceea ce estompează orice fel de problemă.  Nuditatea nu este cea care domină în studioul de videochat deoarece există două platforme: una adult iar cealaltă nonadult.

La inceput de drum emoțiile și teama ca nu se vor atinge standardele înalte vor fi mari. Pentru ca acestea să fie estompate, plata la început se va face saptâmanal urmând apoi să se aleagă de comun acord felul în care aceasta se va face pe viiitor.

Salariul este unul extrem de atractiv, sumele fiind cuprinse între 700 $ și 10.000 $ dupa realizările fiecăreia. De asemenea, atunci când se lucrează în zilele cu sărbători legale, de Craciun, Paște sau zile de naștere se acordă bonusuri.

Programul are și el avantajele sale deoarece este extrem de flexibil. Se lucrează în 3 ture: tura de dimineață, tura de după-amiază și tura de seară. Există și un altfel de program pentru femeile ce doresc să profite la maxim de această activitate. Acesta se împarte în doua ture: una de zi și cealaltă de noapte.

Pentru ca totul să fie impecabil, Onix Studio a adunat în echipa sa make-up artiști, coafeze și designeri renumiți. Întreg decorul, dar și modelul de videochat vor arăta splendid pentru ca standardele și dorințele clienților să fie depășite.

Ceea ce se cere pentru a deveni model de videochat, în primul rând, este vârsta minimă de 18 ani. Vârsta colegelor de la Onix Studio au vârste cuprinse între 18 și 50 de ani. Seriozitatea și dorința de muncă sunt alte insușiri ce trebuie deținute atunci când se optează pentru job.

Ca totul să fie mai clar în legatură cu munca acestui domeniu ca model de videochat, pe platforma online  Onixstudio.ro există o casetuță de chat în care un operator este mereu activ pentru a răspunde la întrebări. Pe lângă asta, există și toate datele de contact necesare pentru a lua legătura cu colectivul.

Un pas mai aproape de a fi model de videochat există atunci când se cunoaște și o limbă străină, fie engleza, germana, olandeza sau franceza. Comunicarea este pilonul principal în tot ceea ce ține de videochat.

Senzualitatea și naturalețea sunt atuurile cele mai de preț ale unei femei, iar munca în calitate de model de videochat se consideră a fi una dintre realizările ce trebuie trecute în portofoliu, platforma online este disponibilă cu oferte.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
8.7 ° C
10.6 °
8.3 °
63 %
0.9kmh
83 %
vin
18 °
sâm
23 °
Dum
24 °
lun
25 °
mar
16 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Gata, au rezolvat cu circulația în centru. Ori se terminase programul și n-au mai apucat să strângă, cine știe.

EDITORIAL

Anul electoral 2024... Alegerile sunt din ce în ce mai aproape, deci e de așteptat ca lupta între poftitorii de ciolan să se intensifice....

EPIGRAMA ZILEI

Mi-a șoptit o viorea C-o să-mi dai inima ta Și m-am întrebat instant: O fi vorba de... transplant? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...