spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăLocal BTPoți vedea și fără ochelari

Poți vedea și fără ochelari

În sfârșit, se fac operații și aproape de casă, în doar câteva minute, cu o tehnologie de top și cu ajutorul unei echipe de profesioniști

Mai ții minte cum era viața pe vremea când nu purtai ochelari? Când nu îi tot ridicai pentru că îți cădeau pe nas în jos. Când nu te deranja aburul. Când, dimineața, nu umblai prin casă după ochelari, ca mai apoi să-ți dai seama că-i porți. Când nu-ți reevaluai bugetul pentru că te-ai așezat pe ochelari și i-ai făcut țăndări.

Acestea sunt doar câteva lucruri cu care se confruntă orice posesor de ochelari. Dar sunt și unele mai specifice, cum ar fi imposibilitatea de a practica anumite sporturi. Câți boxeri cu ochelari ați văzut? Ați încercat să faceți scufundări cu ochelarii pe ochi? Nici piloților de avioane nu le ușor cu ochelari. Unde mai pui că, dacă visezi să lucrezi în Poliție, știi deja că e musai să-ți rezolvi problemele de vedere.

Pornind de la aceste observații colectate de la pacienții noștri, ne-am propus să le oferim o soluție și la Medoptic, aproape de casă. Pentru că, până acum, dacă doreai să scapi de ochelari, trebuia să bați drumuri lungi.

Chirurgia retractivă corneană laser reprezintă un tratament oftalmologic care oferă independența față de ochelarii de vedere. În funcție de vârstă și de ocupație, se poate renunța chiar și complet la ochelari.

Majoritatea tratamentelor laser pentru corecția dioptriilor pot fi încadrate in 2 categorii de bază: LASIK  si PRK.

LASIK presupune o manipulare manuală a corneei, pe când PRK se rezumă la acțiunea unei substanțe speciale. Alegerea tratamentului se face în urma unei analize detaliate asupra arhitecturii corneei, la fel de individuală ca o amprentă.

Ambele tratamente sunt localizate pe cornee, durează între câteva secunde și câteva minute, iar în afară de disconfortul reprezentat de fotofobie și senzația de înțepătură, pacientul nu simte altceva. Tratamentul post-operator este simplu si ușor, constând în picături oculare.

Clinica Medoptic vă pune la dispoziție un echipament unic în țară care vine cu inovația unei noi tehnici “no-touch”- “fără contact”, numită TransPRK – unde ochiul pacientului nu este atins decât de laser. Practic vorbim de o intervenție minim invazivă, care durează câteva secunde și scurtează semnificativ atât disconfortul resimțit cât și perioada de recuperare.

 

SCHWIND AMARIS 1050RS Limited Edition

Sunt mai mult de 1.000 de lasere SCHWIND AMARIS în întreaga lume. Cu ocazia instalării unității cu numărul o mie, producătorul a lansat o ediție specială, cea pe care o avem la Medoptic.

SCHWIND AMARIS 1050RS Limited Edition este echipat cu 7D Eyetracking pentru o precizie de neegalat și un tratament sigur, tehnologia SmartPulse pentru o cornee cu o suprafață deosebit de netedă și sistemul de diagnosticare SCHWIND SIRIUS, care reunește într-un singur dispozitiv topograful și camera Scheimpflug. Culoarea neagră a ediției limitate face referire la panteră, animalul care reprezintă imaginea brandului SCHWIND AMARIS.

Pentru utilizarea noului echipament, o echipă de specialiști de la Medoptic s-a pregătit intens în cadrul mai multor sesiuni de training oferite de producător.

Abia când totul a fost pus la punct și s-au atins standardele cu care ne-am obișnuit pacienții, au fost executate și primele operații.

Echipamentul este de-a dreptul incredibil, dar chiar și așa, ceea ce ne uimește și mai tare este comportamentul pacientului care, după intervenție, are o reacție uimitoare, când realizează că vede fără ochelari la fel de bine ca atunci când îi purta.

Recâștigă-ți independența, trăiește viața fără ochelari. Fă primul pas: sună la 0330/806105 sau 0723/999800. Specialiștii Medoptic te așteaptă cu toate informațiile de care ai nevoie.

Medoptic este o clinică oftalmologică cu tradiție, acum și în Botoșani, care oferă consultații oftalmologice complete, investigații, tratamente laser, intervenții chirurgicale complexe realizate de medici cu vastă experiență în domeniu.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
19.8 ° C
20 °
15.5 °
47 %
0.9kmh
100 %
joi
19 °
vin
13 °
sâm
18 °
Dum
19 °
lun
19 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...