eighteen − 11 =

A password will be e-mailed to you.

Tot mai mulţi botoşăneni ajung la spital în urma unor accidente casnice grave. Numai în weekend au ajuns la spital un un bărbat cu craniul crăpat după ce a căzut de pe o scară, un altul şi-a dat cu toporul peste picior, iar un altul a fost luat în coarne de taur.

Primul a ajuns în atenţia medicilor un bărbat de 42 de ani, din Vorona. Acesta a încercat vineri să urce în podul casei pentru a coborî câteva cutii, însă un pas greşit a făcut ca acesta să alunece pe treptele scării şi să se lovească la frunte.

Impactul a fost atât de violent, încât bărbatul s-a ales cu o plagă de mari dimensiuni. A ajuns la spital, unde cadrele medicale au fost nevoite să îi aplice câteva suturi pentru a opri sângerarea.

La scurt timp după acesta a ajuns la spital un bărbat de 54 de ani din Hăneşti, care a fost la un pas de a-şi reteza piciorul din propria neatenţie. Acesta tăia cu un topor câţiva butuci de copac, însă la un moment dat, o mişcare greşită a făcut să se lovească cu partea ascuţită a uneltei peste picior. „Pacientul a ajuns la noi cu o plagă profundă în zona gambei drepte. A fost toaletată rana, după care direcţionat către serviciul de ortopedie pentru un consult de specialitate”, a spus un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Sâmbătă a fost rândul unui tânăr de 34 de ani, din Botoşani. Acesta se afla pe câmp cu animelele din gospodărie, însă la un moment dat s-a apropiat prea mult de taur, care l-a împus cu coarnele. Din fericire, plaga suferită în zona braţelor a fost una superficială, tânărul având însă nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.

Potrivit medicilor, pe timpul verii şi al toameni astfel de accidente devin o obişnuinţă, de cele mai multe ori victimele rămânând cu invaliditate temporară.

Apreciază calitatea articolului

1 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...