five + fifteen =

A password will be e-mailed to you.

Daniel Câşlariu, unul dintre organizatorii protestului de astăzi pentru infrastructură, a făcut apel la botoşăneni pe tot parcursul marşului prin oraş. El i-a îndemnat pe aceştia să iasă în stradă. Din păcate, mulţi botoşăneni s-au mulţumit să-i privească pe protestatari de la geam, sau din balcon, sau chiar stând pe stradă, la umbră. A impresionat gestul făcut de un medic stomatolog şi alte câteva persoane, care au ieşit în faţa cabinetului, medicul cu un tricolor în mână, pentru a le demonstra protestatarilor că sunt alături de ei.

„Oameni buni, aceşti oameni care au ieşit în stradă s-au săturat de drumurile astea. Nu am fost aduşi cu autocarele, nu am fost plătiţi de nimeni. Au ieşit în stradă, pentru că le pasă, oameni buni! Noi ne-am săturat, noi nu suntem de vânzare. Luaţi exemplu, ieşiţi în stradă cu noi, cereţi-vă dreptul vostru, oameni buni! Noi nu am venit aduşi de cineva aici, noi am venit să ne cerem dreptul nostru. Vrem drumuri bune, vrem autostrăzi, vrem să trăim decent”, a spus Daniel Câşlariu la portavoce.

Tot el a fost cel care a vorbit şi despre problemele din transportul cu tramvaiul.

„Eu vă întreb, ce aşteptaţi, de ce nu ieşiţi în stradă cu noi, uitaţi-vă ce tramvaie aveţi aici. Vreţi să ajungeţi ziua în care să aveţi un tramvai deraiat şi oameni morţi? De ce nu vreţi să faceţi ceva pentru voi? Oamenii care sunt în stradă au venit pe banii lor, au ieşit pentru că s-au săturat, oameni buni! Nu au fost plătiţi de nimeni, oameni buni! Am ieşit pentru că vrem drepturile noastre! Ne-am săturat”, a mai spus Daniel Câşlariu.

Apreciază calitatea articolului

2 VOTURI - MEDIE: 4,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...