4 × 3 =

A password will be e-mailed to you.

Un bărbat din județul Botoșani a fost transportat de urgență la Spitalul “Sfântul Spiridon” din Iași, după un accident care se putea încheia tragic.

Acesta a căzut dintr-o căruţă şi a suferit mai multe traumatisme şi contuzii. Pacientul a fost internat de urgenţă la Chirurgie Toracică, urmând să primească tratament de specialitate şi să fie ţinut sub atentă supraveghere medicală. „În cursul zilei de vineri, la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iaşi a fost transportat un pacient în vârstă de 66 de ani, din judeţul Botoşani, localitatea Prăjeni. În momentul în care a ajuns la unitatea medicală, s-a constatat că pacientul era policontuzionat. Din informaţiile pe care le avem, se pare că acesta a căzut dintr-o căruţă“, au precizat, medicii Spitalului “Sf. Spiridon” din Iaşi.

Pacientul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, traumatism cervical amielic şi hemopneumotorax. Acesta a primit îngrijiri în cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe şi a fost dirijat către Chirurgie Toracică pentru îngrijiri de specialitate.

Apreciază calitatea articolului

3 VOTURI - MEDIE: 2,67
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...