four × 4 =

A password will be e-mailed to you.

Editura Paralela 45 şi Memorialul Ipotești susțin noua generație de prozatori, oferindu-le ocazia de a participa, în perioada 11-17 iulie, la prima ediție a  Școlii de vară ”Gheorghe Crăciun”.

„În cadrul acesteia, scriitorii Florin Iaru, Marian Ilea și Cosmin Perța vor coordona o serie de ateliere intensive de scriere creatoare. Scopul atelierelor este de a oferi participanților un set de instrumente teoretice, de a le dezvolta abilitățile practice și gândirea structurală a scrierii unui text de proză scurtă”, a declarat Ala Sainenko, directorul Memorialului Ipoteşti.

Potrivit oficialului, participanții au fost selectați în urma unui concurs de flash fiction (proză scurtă care nu trebuia să depășească 2500 de semne cu spații), de un juriu format din scriitori și jurnaliști. Lista participanților a fost anunțată pe 15 iunie 2019. La Şcoala de vară vor participa: Cătălina Bălan, Dan Bucur, George Ciucă, Victor Cobuz, Raluca Filimon, Anna Kalimar, Lucia Lupea, George Mihalache, Georgia Moraru, Anastasia Palii, Călina Părău, Alina Pietrăreanu, Savu Popa, Ioana Săndulescu, Eva Sărăşan.

Textele participanților vor fi publicate în revista online parteneră www.litero-mania.com.

În urma atelierelor, toți participanții vor fi publicați cu câte o proză inedită într-o antologie ce va fi lansată la Târgul de carte Gaudeamus, 2019.

Apreciază calitatea articolului

3 VOTURI - MEDIE: 4,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...