12 − four =

A password will be e-mailed to you.

Membrii USR Botoşani au ales prin vot direct echipele de coordonare pentru filiala municipiul Botoşani şi cea judeţeană.

În urma alegerilor, preşedinte al organizaţiei judeţene a fost reconfirmat Andrei Drancă. Acesta va fi ajutat de un Birou Judeţean, din care mai fac parte Cristina Lăcătuşu, Ady Hobjilă, Marcel Gheorghiţă, Olimpiu Hornariu, Ovidiu Midvighi şi Liviu Mirăuţi. Totodată, s-a stabilit şi o comisia de arbitraj la nivel judeţean compusă din Dumitru Monacu, Adrian Culică şi Vlad Romaniuc. Cenzorul organizaţiei judeţene a USR a fost ales Cătălin Ursu.

„Vreau să mulţumesc colegilor pentru încrederea acordată. Pentru noi abia acum începe greul. Este datoria mea şi a colegilor să promovăm şi să facem tot posibilul pentru a pune în practică măcar câteva din cele 30 de proiectele USR discutate în comisiile noastre de specialitate. Avem o serie de proiecte pentru botoşănenii din municipiu şi din judeţ, începând de la un plan bine gândit de dezvoltare şi modernizare a infrastructurii rutiere judeţene până la transformarea oraşului Botoşani în «oraşul verde». Sper că nu vom fi singuri în aceste demersuri. Mă bucur că în ultimul timp şi botoşănenii au înţeles că după 30 de ani este nevoie urgentă de a intra şi noi, nordul moldovei, într-o normalitate europeană”, a declarat Andrei Drancă, preşedinte filialei judeţene a USR Botoşani.

De asemenea au fost alegeri şi la nivelul organizaţiei municipale a USR. Ca şi la judeţ, aici a fost reconfirmat în funcţie preşedintele existent, Marcel Gheorghiţă, noii politicieni fiind mulţumiţi de activitatea acestuia, care a demarat odată cu înfiinţarea partidului la Botoşani.

În Biroul Local au fost aleşi: Raluca Curelariu, Mihaela Axinte, Gelu Graur, Doru Burlacu, Florin Nechifor şi Tudor Sîrbu, iar membrii comisiei de arbitraj vor fi Adrian Petrariu, George Balan şi Adrian Pintilei. Cenzorul organizaţiei municipale a fost aleasă Anuşca Burlacu. „Alegerea în fruntea organizaţiei municipale mă onorează şi mă motivează, pentru a continua promovarea principiilor partidului. Mulţumesc colegilor pentru încrederea acordată şi le promit că alături de echipa biroului local vom face lucrurile să meargă într-o direcţie normală şi corectă”, a conchis Marcel Gheorghiţă.

Apreciază calitatea articolului

22 VOTURI - MEDIE: 3,86
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...