19 + 8 =

A password will be e-mailed to you.

Numărul slujbelor scoase la concurs de angajatori continuă să fie foarte ridicat. Potrivit Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Botoşani, oferta din această săptămână este de 967 de slujbe. În oferta din această săptămână au apărut mai multe posturi pentru ingineri în diferite domenii: programare, automatizări, electronică, energetică, construcţii, prelucrări mecanice, instalaţii, industria alimentară. De asemenea sunt oferte pentru directori de vânzări, economişti, contabili, farmacişti, funcţionari la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) sau profesori la Şcoala Populară de Artă

Şi oferta pentru botoşănenii cu studii medii este destul de diversă. Cele mai multe posturi sunt în construcţii şi în domeniul industriei uşoare, dar sunt scoase la concurs şi posturi de agenţi de vânzări, bucătari, chelneri, barmani, brutari, patiseri, coafeze, frizeri, cosmeticiene sau agenţi de pază.

De asemenea, în oferta de muncă AJOFM se găsesc şi posturi pentru persoanele necalificate, care nu au studii profesionale sau liceale absolvite, dar şi acestea sunt în construcţii şi confecţii.

Lista locurilor de munca

Apreciază calitatea articolului

1 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...