2 × 3 =

A password will be e-mailed to you.

Un accident rutier a avut loc miercuri după-amiază, într-o intersecție din municipiul Botoșani. Un autoturism Audi, în care se aflau mai multe persoane de etnie romă, a intrat în plin într-o Dacia Logan.

Impactul a avut loc la intersecția dintre Calea Națională cu Uzinei, în fața sediului E.ON.
Autoturismul Audi venea cu viteză dinspre Centru și a lovit Dacia Logan, care se încadrase pentru a vira dreapta spre sediul ISU. Ambele maşini au fost serios avariate, autoturismul Audi ajungând la aproape zece metri mai în faţă, însă cei aflaţi în maşină au făcut un scandal monstru.

La sosirea poliţiştilor şi la vederea presei aceştia au devenit extrem de recalcitranţi, au început să îi ameninţe pe poliţişti şi au refuzat să spună cine era la volan, unul din ei fiind într-o avansată stare de ebrietate.

Accidentul nu s-a soldat cu victime. Polițiștii fac acum cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii evenimentului rutier, în timp ce doi dintre scandalagii au fost ridicaţi de oamenii legii și duși la audieri. Aceștia au refuzat să sufle în etilotest și nici nu au spus cine conducea autoturismul.

Apreciază calitatea articolului

7 VOTURI - MEDIE: 4,43
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...