nine + 2 =

A password will be e-mailed to you.

O tânără de 26 de ani din localitatea Broscăuți, a fost trimisă în stare critică la Iași cu elicopterul SMURD, după ce a fost victima unui accident grav de muncă.

Tânăra a fost electrocutată În timp ce ea se afla la muncă într-un restaurant din Dorohoi. Incidentul a avut loc marți noapte, în momentul în care tânăra ar fi încercat să opereze la un cuptor industrial din bucătărie.

La un moment dat, tânăra a fost trântită la pământ, colegii găsind-o ghemuită și fără să mai respire. A fost imediat dusă la spitalul din Dorohoi, unde a ajuns în stop cardiorespirator. Echipa medicală de la urgențe a reușit să o resusciteze, iar după ce i-au restabilit funcțiile vitale, au trimis-o pe tânără la unitatea de primire urgențe Botoșani cu echipajul SMURD.

Medicii de la Botoșani au stabilizat-o, după care tânăra a fost internată pe secția de reanimare a spitalului. Din păcate, starea ei s-a agravat în cursul dimineții de miercuri, tânăra având nevoie de șocuri electrice pentru a-și reveni.

Din acest motiv, medicii cardiologi au decis transferul acesteia la Iași, unde a obținut acordul medicilor specialiștii, astfel că transferul a fost efectuate cu ajutorul elicopterului SMURD, care a preluat pacienta de pe terenul unității militare de pe strada Petru Rareș.

Cazul a intrat și în atenția Poliției, care a deschis un dosar penal, dar și în atenția Inspectoratului teritorial de Muncă, accidentul fiind unul deosebit de grav.

Apreciază calitatea articolului

18 VOTURI - MEDIE: 3,94
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...