14 − 8 =

A password will be e-mailed to you.

Opt transfugi din Banglandesh, care au trecut fraudulos frontiera dintre Ucraina şi România în noaptea de luni spre marţi, au fost capturaţi de poliţiştii de frontieră dorohoieni în apropiere de Pomârla. Este vorba de opt bărbaţi cu vârste cuprinse între 16 şi 31 de ani, care au fost reperaţi în baza unui schimb de informaţii cu structurile de frontieră ale Ucrainei.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi, transfugii nu aveau niciun fel de documente de identitate şi au fost conduşi la sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoşani pentru cercetări. Audiaţi, aceştia au recunoscut că au trecut ilegal frontiera cu scopul de a ajunge într-un stat din Spațiul Schengen.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar cetățenii din Bangladesh vor fi preluați, astăzi, de către autorităţile ucrainene, în baza trataatului de readmisie, pentru continuarea cercetărilor pe linie de combatere a migraţiei ilegale.

Apreciază calitatea articolului

1 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...