six + two =

A password will be e-mailed to you.

Andreea Rotariu a reprezentat România la Festivalul Art in Experience, organizat în Ohrid – Macedonia. Ea a avut o prestaţie de excepţie, interpretând melodia „Pentru ea”, a  regretaţilor artişti basarabeni Doina şi Ion Aldea Teodorovici. Versurile melodiei au fost scrise de Grigore Vieru.

„A fost un concurs extrem de greu, cu multe talente, dar Andreea a fost din nou la înălţime şi s-a impus obţinând locul I, cu nota 9,64. Suntem mândri de ea! Mulţumim doamnei Alina Apetrii pentru toată îndrumarea şi dăruirea cu care o pregăteşte pe Andreea în orele de canto, fără de care nu ar fi ajuns aici! Mulţumim pentru această rochiţă doamnei Mihaela Costaş”, a declarat Monica Rotariu, mama Andreei.

La acest festival, Andreea a participat şi la concursul de modelling, unde a ocupat tot locul I. Prestaţia de la acest festival i-a adus şi două invitaţii în Bulgaria şi Rusia.

În toamna anului trecut, Andreea Rotariu a obţinut Trofeul categoriei 13-15 ani la Festivalul Internaţional „Constelaţia Talentelor”, organizat la Chişinău. Trofeul de la Chişinău a fost al 30-lea premiu important al Andreei. Palmaresul ei mai include premiul II, de la Musicforkids – Iaşi, premiul I la Concursul internaţional „Stea printre Stele” – Bacău şi alte trofee la alte concursuri.

Succesul din Macedonia vine ca o încununare a muncii de până acum. Andreea a absolvit în acest an gimnaziul la Liceul de Artă „Ştefan Luchian” şi va urma liceul la aceeaşi unitate.

Andreea cântă de la vârsta de nouă ani, când a obţinut şi primul premiu. De câţiva ani, Andreea face naveta la Piatra Neamţ, acolo unde face ore de canto cu profesorul Alina Apetrii.

Apreciază calitatea articolului

4 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...