spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăLocal BTSucces botoşănean la un festival organizat în Macedonia

Succes botoşănean la un festival organizat în Macedonia

Andreea Rotariu a reprezentat România la Festivalul Art in Experience, organizat în Ohrid – Macedonia. Ea a avut o prestaţie de excepţie, interpretând melodia „Pentru ea”, a  regretaţilor artişti basarabeni Doina şi Ion Aldea Teodorovici. Versurile melodiei au fost scrise de Grigore Vieru.

„A fost un concurs extrem de greu, cu multe talente, dar Andreea a fost din nou la înălţime şi s-a impus obţinând locul I, cu nota 9,64. Suntem mândri de ea! Mulţumim doamnei Alina Apetrii pentru toată îndrumarea şi dăruirea cu care o pregăteşte pe Andreea în orele de canto, fără de care nu ar fi ajuns aici! Mulţumim pentru această rochiţă doamnei Mihaela Costaş”, a declarat Monica Rotariu, mama Andreei.

La acest festival, Andreea a participat şi la concursul de modelling, unde a ocupat tot locul I. Prestaţia de la acest festival i-a adus şi două invitaţii în Bulgaria şi Rusia.

În toamna anului trecut, Andreea Rotariu a obţinut Trofeul categoriei 13-15 ani la Festivalul Internaţional „Constelaţia Talentelor”, organizat la Chişinău. Trofeul de la Chişinău a fost al 30-lea premiu important al Andreei. Palmaresul ei mai include premiul II, de la Musicforkids – Iaşi, premiul I la Concursul internaţional „Stea printre Stele” – Bacău şi alte trofee la alte concursuri.

Succesul din Macedonia vine ca o încununare a muncii de până acum. Andreea a absolvit în acest an gimnaziul la Liceul de Artă „Ştefan Luchian” şi va urma liceul la aceeaşi unitate.

Andreea cântă de la vârsta de nouă ani, când a obţinut şi primul premiu. De câţiva ani, Andreea face naveta la Piatra Neamţ, acolo unde face ore de canto cu profesorul Alina Apetrii.

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
5.8 ° C
10.6 °
5.6 °
95 %
1.1kmh
35 %
joi
18 °
vin
11 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...