four − 3 =

A password will be e-mailed to you.

Tânărul care a incendiat mai multe mașini din municipiul Botoșani, în noaptea de luni spre marți, a fost arestat preventiv și va rămâne după gratii până pe 11 august a.c. Așa au decis astăzi magistrații Judecătoriei Botoșani, care au apreciat că tânărul, Ștefan Florentin B., în vârstă de 17 ani, reprezintă un pericol public. Decizia nu este definitivă și poate fi contestată la Tribunal.

Măsura a fost dispusă după ce tânărul, care este și fotbalist, legitimat la CSȘ Botoșani, a fost reținut inițial de polițiști pentru 24 de ore și acuzat de distrugere prin incendiere în formă continuată.

Nebunia a început pe strada Colonel Victor Tomoroveanu, după care a continuat în mai multe cartiere din oraș, când tânărul a incendiat trei mașini, un căruț de copil și tomberoanele de gunoi. Deși acțiunile sale au fost în lanț, tânărul s-a plimbat nestingherit pe străzile municipiului, flăcările fiind stinse rând pe rând de pompieri.

Cazul a fost preluat ulterior de polițiștii de la Investigații Criminale, iar în urma administrării probelor tânărul a fost identificat și reținut ieri seară. Originar din comuna Corni, Ștefan Florentin B. domicilia fără forme legale în municipiul Botoșani. Cu ocazia audierii, acesta le-a spus polițiștilor că a comis faptele pe fondul consumului de alcool și a unor probleme de ordin familial. Totodată, din cercetări a rezultat că tânărul a incendiat mașinile folosindu-se doar de o brichetă, fără a utiliza alte materiale combustibile.

Apreciază calitatea articolului

5 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...