2 × 5 =

A password will be e-mailed to you.

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 321 locuri de muncă vacante, cele mai multe în Olanda, respectiv 165. Astfel, Olanda caută culegător fructe, muncitor în sera de flori, muncitor în producţia de roşii, muncitor necalificat în grădinărit şi horticultură, operator la maşini şi utilaje pentru fabricarea produselor alimentare, procesor bulbi de flori, procesor de flori şi plante în seră.

Germania pune la dispoziţie 55 locuri de muncă (bucătar, cameristă, consultant IT, electrician, maseur, tâmplar etc), Austria – 32 locuri de muncă (montator de mobilă, reactJS frontend developer), Norvegia – 17 locuri de muncă (mecanic auto, ospătar, tinichigiu auto, vopsitor auto), Spania – 15 locuri de muncă (tehnician mecanic şi electric la întreţinere echipamente), Slovacia – 12 locuri de muncă (sticlar), Ungaria (montator structuri metalice, sudor) şi Finlanda (instalator de schele) câte 10 locuri de muncă şi Belgia – 5 locuri de muncă (lucrător în agricultură).

Persoanele cu domiciliul în judeţul Botoşani interesate trebuie să se adreseze consilierului EURES, Gabriela Drobotă din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Botoşani, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Înscrierea în baza de date pentru munca în străinătate se realizează pe baza următoarelor documente: cererea tip (se completează la sediul agenţiei), copie act identitate, CV, adeverinţă medicală „apt pentru muncă”. Persoanele selectate vor fi contactate de către angajator.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...