2 × four =

A password will be e-mailed to you.

O fată de 15 ani, din Botoşani, a ajuns la secţia de Psihiatrie după ce a ameninţat că îşi pune capăt zilelor. Incidentul a avut loc vierni după-amiază, în pădurea din spatele Cimitirului Pacea, un loc cunoscut pentru numărul mare de persoane găsite care şi-au pus capăt zilelor.

Tânăra, de 15 ani, a fost găsită după ce şi-a sunat cunoştinţele că îşi pune capt zilelor. Forţele de ordine au fost imediat alertate de cunoscuţii fetei, iar la faţa locului a ajuns mai întâi un echipaj de Poliţie, care a găsit-o într-o stare similară cu cea a persoanelor aflate sub influenţa unor substanţe interzise.

În cele din urmă, oamenii legii au convins-o pe minoră să renunţe la gândurile suicidare şi au apelat la ajutorul Ambulanţei pentru a prelua fata şi o transporta într-o unitate medicală. La faţa locului a fost trimis un echipaj cu medic al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA), care a preluat-o pe tânără şi a transportat-o la Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean. „Minora era depresivă şi mai mult ameninţa cu suicidul. Din fericire nu a recurs la nicio metodă până la sosirea colegilor de la Poliţie”, a precizat un asistent din cadrul SJA Botoşani.

Cadrele medicale au dus-o pe aceasta la Pediatrie, pentru a fi evaluată şi consultată de medicii de acolo, după care a fost consultată şi de medicii psihiatri.

Apreciază calitatea articolului

9 VOTURI - MEDIE: 4,44
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...