seventeen − 12 =

A password will be e-mailed to you.

Zona unde a cedat un zid de sprijin şi o porţiune de trotuar în urma ploilor de luna trecută nu va fi reabilitată în viitorul apropiat. Marian Murariu, viceprimar al municipiului, a anunţat că este necesară o expertiză. “Acel zid de sprijin aflat pe strada Împărat Traian, sensul de mers spre Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, este construit în urmă cu 50 de ani.  Fundaţia nu era executată corespunzător, iar zidul de sprijin este format din nişte borduri foarte mari zidite una peste cealaltă. Va trebui să efectuăm un studiu geotehnic şi o expertiză pentru a reproiecta acel zid şi a-l reconstrui”, a explicat edilul.

Potrivit acestuia, în zonă sunt case construite sub nivelul străzii. „Acolo sunt case construite sub nivelul străzii, iar streaşina este la nivelul trotuarului. Când a plouat, s-a adunat foarte multă apă, iar canalizarea nu a reuşit să facă faţă debitului mare de apă”, a mai spus Marian Murariu.

Pentru refacerea acelei zone, dar şi pentru remedierea altor probleme generate de ploile de luna trecută, municipalitatea aşteaptă fonduri de la guvern, solicitarea fiind făcută prin Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Apreciază calitatea articolului

6 VOTURI - MEDIE: 2,33
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...