spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăLocal BTCum să-ți alegi pantofii în funcție de eveniment?

Cum să-ți alegi pantofii în funcție de eveniment?

La întrebarea „Ce are o femeie în poșetă?” se răspunde deseori cu „dezordine”. Cârcotașii spun că, pe lângă faptul că în poșeta unei femei e o dezordine totală, același lucru este și în mintea lor atunci când se află în fața dulapului și apare veșnica întrebare „Cu ce mă voi îmbrăca astăzi?” Femeile sunt silite de context să jurizeze, să facă calcule mintale, să asocieze culori, materiale și forme de îmbrăcăminte, iar asta poate crea un mic haos în mintea lor pentru câteva minute.

Chiar dacă majoritatea articolelor de îmbrăcăminte și încălțăminte au fost alese chiar de ele însele (lucru ce părea foarte ușor și plăcut), le vine foarte greu atunci când trebuie să aleagă vestimentația câștigătoare, vestimentația demnă să o reprezinte în societate. Dacă vorbim aici de un eveniment foarte important, atunci instinctul feminin le șoptește că trebuie să arate impecabil, fără cusur! Iar asta nu face nimic altceva decât să accentueze confuzia din capul lor.

Astfel, femeile ajung să fie adevărate domnițe neajutorate față în față cu inamicul dar totodată și prietenul cel mai bun: dulapul. Specialiștii încearcă să le vină în ajutor și oferă astfel modele și tipare cu care nu au cum să dea greș. Însă, după cum am specifcat și mai sus, la un eveniment cu adevărat important orice femeie care se repsectă vrea să iasă din tipare, dar totodată să nu se expună prea mult riscului de a cădea în cealaltă extremă. Aparent, această situație pare imposibil de realizat, însă am adunat în acest articol câteva sfaturi prețioase și utile pentru orice femeie aflată într-o situație asemănătoare.

Comoditatea este pe primul loc!

Fie că vorbim de balerini din piele naturală, fie că vorbim de pantofi casual sau pantofi cu toc sau chiar mult iubiții și extravaganții stiletto, cel mai important lucru este comoditatea.

O doamnă trebuie să știe un aspect foarte important: ținuta ei va fi una prezentabilă doar dacă ea se va simți bine și confortabil în obiectele de îmbrăcăminte pe care le-a ales, dar mai ales în ceea ce privește încălțămintea.

Pantofii cu talpă joasă

Studiile arată că majoritatea doamnelor preferă pantofii cu talpă joasă. Firește că orice femeie care se respectă are în garderobă și pantofi cu toc, dar sunt zile și momente în care cea mai bună soluție este o pereche de balerini sau pantofi casual.

Asta nu înseamnă că o femeie nu va putea ieși în evidență și beneficia de atenția pe care și-o dorește dacă va alege o astfel de pereche de pantofi. Aceste tipuri de pantofi trebuie accesorizați cu o mare atenție pentru a se crea o amprentă personală ce va rămâne ca o imagine plăcută în memoria persoanelor din jur.

Pantofii cu platformă

Pantofii cu platformă sunt preferați de către femeile mai scunde. De multe ori și acestea aspiră la tocuri înalte, cum le văd pe manechinele de la televizor, însă constituția nu le îngăduie să poarte astfel de pantofi.

Chiar dacă pantofii cu toc cui sunt extrem de eleganți și le fac cu ochiul femeilor. Nu toate reușesc să meargă demn pe ei, mai ales că aceștia nu sunt pantofi pe care să-i poarte zilnic pentru a se obișnui. Platformele vin ca o salvare, deoarece sunt mult mai comode și se pot potrivi foarte bine pentru mai multe tipuri de evenimente, chiar și la nunți.

Pantofii casual

Când vorbim de stil casual inevitabil ne gândim și la pantofii sport, dar nu trebuie să facem confuzia de a-i asocia cu adidașii clasici. Când spunem stil sport nu ne referim neapărat la un trening și o pistă de alergare, ci pur și simplu un stil mai comod, potrivit în special pentru femeile care au mulți km de parcurs pe jos.

Fie că vorbim de un interviu, sau de o petrecere, astfel de pantofi se potrivesc foarte bine, mai ales dacă alegem dintre culorile alb și nude, foarte elegante de altfel.

Un lucru este cel mai important: Să te simși bine în pielea ta! Fie că ai ales o pereche de pantofi cu toc extrem de înalt sau o pereche de pantofi casual, pune-te pe tine pe primul loc înainte de părerea celor din jur!

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
12.2 ° C
12.2 °
12.2 °
66 %
2.6kmh
100 %
joi
13 °
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
19 °
lun
19 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...