thirteen − 12 =

A password will be e-mailed to you.

Săptămâna aceasta aduce veşti bune de la meteorologi pentru agricultori, copii şi adulţii care sunt în vacanţă. Vremea se îndreaptă treptat, iar temperaturile cresc de la o zi la alta până spre 30°C la sfârşitul săptămânii.

Perioada de instabilitate termică se sfârşeşte, astăzi fiind ultima zi aflată sub ameninţarea ploilor şi furtunilor. De fapt, pentru astăzi sunt programate şi cele mai mici temperaturi, astfel că maxima nu va depăşi 21°C, în timp ce minima nu va depăşi 12°C. De mâine, cerul se înseninează, nori fiind posibil să apară doar miercuri, dar şi atunci răzleţ. Marţi şi miercuri, temperaturile maxime 24°C, în timp ce minimele se vor păstra la 12°C. Joi, temperaturile vor mai creşte puţin, cu un grad, maximele urmând a ajunge la 25°C, în timp ce minimele la 13°C.

Weekend-ul aduce o vreme cu adevărat de vară. Cerul va fi senin, vântul domol, iar temperaturile maxime urcă la 29°C. De asemenea, minimele se vor apropia de 17°C.
Vremea din această săptămână este favorabilă dezvoltării culturilor de primăvară, care au destulă apă în sol şi acum parcurg fazele de maturare, în timp ce fermierii au început recoltatul cerealelor şi a plantelor tehnice cultivate în toamna anului trecut.

Apreciază calitatea articolului

3 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...