nineteen − fourteen =

A password will be e-mailed to you.

A doua funcție din conducerea Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) a fost scoasă la concurs ieri, de reprezentanții Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR). Este vorba de funcția de adjunct al inspectorului șef  ocupată în prezent prin împuternicire de comisarul șef Dumitru Aioane, postul fiind liber după ce comisarul șef Viorel Șerbănoiu a promovat concursul pentru inspector șef.

Funcția de adjunct al inspectorului șef este a doua în ierarhia privind statul de organizare al IPJ Botoșani, iar cei care aspiră la acest post trebuie să fie ofiţeri de poliţie şi să îndeplinească cumulativ mai multe condiții – să aibă studii universitare de lungă durată cu diplomă de licenţă, să aibă cursuri postuniversitare sau de masterat, să deţină gradul profesional de minimum inspector principal de poliție, să aibă o vechime în muncă de 7 ani și de cel puțin 5 ani în structuri de ordine publică, apărare şi siguranţă naţională, plus o vechime de cel puţin 3 ani în funcţii de conducere în unităţi ale MAI. Totodată, candidații trebuie să fi obţinut calificativul de cel puţin „Bine” la ultimele două evaluări anuale de serviciu, să nu fie cercetați disciplinar, să nu se afle sub efectul unei sancţiuni disciplinare sau să nu fi fost pusă în mişcare acţiunea penală împotriva lor.

Concursul va avea loc la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române pe 8 august a.c. şi va consta în susţinerea unei probe unice de selecţie, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale. Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10 și este declarat „admis” candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin 7.00. Înscrierile se fac personal, în zilele lucrătoare, la sediul IGPR până pe 24 iulie, ora 16.

Apreciază calitatea articolului

7 VOTURI - MEDIE: 3,29
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...