18 − seventeen =

A password will be e-mailed to you.

Un chef cu muzica la maxim s-a soldat cu amezi în valoare de aproape 6.000 de lei. Totul s-a întâmplat noaptea trecută în Parcul Tineretului din municipiul Botoșani, când, trezită din somn de niște vecini care petreceau în noapte cu muzica dată la maxim, o femeie a sunat la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Botoșani și a sesizat tulburarea liniștii publice.

Un echipaj de jandarmi s-a deplasat în scurt timp și a întrerupt cheful nocturn, sancționând trei bărbați cu amenzi în valoare totală de 1.250 de lei. În mod normal, lucrurile ar fi trebuit să se oprească aici, însă după aproximativ patru ore femeia a revenit cu un apel identic, exasperată de muzica dată la maxim de vecini. De această dată, intervenția jandarmilor s-a finalizat cu amenzi care au totalizat 4.500 de lei

Potrivit legii, tulburarea liniştii locatarilor între orele 22.00-08.00 şi 13.00-14.00, prin zgomot produs în locuinţele persoanelor fizice, se sancționează cu amendă de la 500 lei la 1.500 lei. „Recomandăm cetățenilor care trec prin situații similare să solicite în cel mai scurt timp intervenția forțelor de ordine la numărul unic pentru apeluri de urgență 112, în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, spun reprezentații IJJ Botoșani.

Apreciază calitatea articolului

8 VOTURI - MEDIE: 4,13
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...