18 + 7 =

A password will be e-mailed to you.

Liceul Tehnologic „Petru Rareş” (fostul Liceu Agricol) va avea din toamna acestui an un alt director. Gabriel Hârtie, inspector şcolar general, a declarat că Dumitru Tudosă, directorul liceului, a renunțat la funcţie. “Domnul director m-a anunţat că nu mai doreşte să rămână în funcţie. Chiar dacă este director cu concurs, cu mandat până în anul 2021, el este decis să se pensioneze. Este decizia dumnealui”, a declarat Gabriel Hârtie.

Dumitru Tudosă este unul dintre cei mai longevivi directori de licee din judeţul Botoşani. Oficialul face parte din categoria selectă a cadrelor didactice botoşănene care au zeci de ani de directorat. Din această categorie mai fac parte Ioan Huțanu, directorul Colegiul Economic „Octav Onicescu”, Liviu Balan, directorul Liceului „Dimitrie Negreanu” şi Ioan Huncă, directorul Liceului cu Program Sportiv.

Până la finele lunii august, conducerea IŞJ va trebui să găsească un alt director pentru Liceul „Petru Rareş”. Oficialii IŞJ se află acum şi în plin proces de căutare a unor cadre didactice care să vină în echipa IŞJ, ştiut fiind faptul că sunt cinci posturi vacante de inspector şcolar. Astfel, au plecat din IŞJ Nadia Guluţă (fizică – chimie), Mihaela Filip (istorie – geografie), Paul Bilocopetiuc (învățământ particular) şi Dragoş Cristea (management instituţional). În IŞJ este vacant şi postul de inspector şcolar pentru învăţământul special.

Apreciază calitatea articolului

10 VOTURI - MEDIE: 4,60
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...