18 + 17 =

A password will be e-mailed to you.

Candidaţii care au susţinut Concursul de titularizare au emoţii în privinţa rezultatelor, dar şi a posturilor. Liviu Axinte, liderul Ligii Sindicatelor din Învățământ susține că posturile sunt puține, existând  multe fracții de normă didactică. Asta înseamnă că unii profesorii vor trebui să predea în mai multe şcoli. „Sunt discipline la care și anul trecut și acum doi ani s-au făcut catedre chiar în patru școli. Să vedem după concurs care sunt rezultatele pe locurile care sunt”, a declarat Liviu Axinte. Potrivit acestuia, vor probleme mai ales la istorie, geografie sau cultură civică.

Dintre cei 480 de candidaţi care şi-au validat fişele de înscriere, pe 17 iulie,  s-au prezentat în sălile de examen 421. 75 de candidaţi s-a retras din examen, iar o candidată a fost eliminată deoarece a intrat în sală cu telefonul mobil. Cei 342 de candidaţi care au susţinut proba scrisă vor afla rezultatele pe 23 iulie.

După afişarea rezultatelor, pe 23, respectiv 24 iulie, cei nemulţumiţi de notele primite pot depune contestaţii. Rezultatele finale vor fi anunţate pe 30 iulie.

Pe 31 iulie, Comisia judeţeană de mobilitate îi va repartiza pe posturi pe candidaţii care vor obţine minim nota 7 la titularizare, pe posturi didactice/catedre vacante publicate pentru angajare cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată.

Apreciază calitatea articolului

1 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...