fifteen + two =

A password will be e-mailed to you.

Ziua de mâine ne aduce din nou o vreme capricioasă. Cel puţin aşa prognozează meteorologii, care ne anunţă că apoi vor fi zilele frumoase, cu soare.

Astăzi se vor menţine caracteristicile vremii din weekend, cu un cer mai mult acoperit de nori, dar cu  temperaturi maxime de 28°C-29°C şi cu minime de 17°C. De mâine însă, gradele coboară în termometre, destul de mult, cu aproximativ cinci, atât pe timpul zilei, cât şi pe al nopţii şi vorbim acum de maxime ce nu mai depăşesc 23°C şi minime de sub 13°C-14°C. Norii pun stăpânire pe cer, pentru ca în următoarele două zile, miercuri şi joi, vremea să se îndrepte din nou. Dacă miercuri, temperaturile prognozate cresc mai puţin, adică maximele vor ajunge la 26°C şi minime de 16°C, joi acestea urcă spre 27°C maximele şi 17°C minimele. Weekend-ul viitor se anunţă unul frumos cu soare şi temperaturi maxime de 28°C-29°C şi cu minime în jurul a 17°C.

Vremea din această săptămână este favorabilă dezvoltării culturilor de primăvară, care au destulă apă în sol şi acum parcurg fazele de maturizare, în timp ce fermierii au început recoltatul cerealelor şi a plantelor tehnice cultivate în toamna anului trecut.

Apreciază calitatea articolului

7 VOTURI - MEDIE: 4,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...