19 − two =

A password will be e-mailed to you.

Moarte cumplită pentru un bărbat de 61 de ani. Din localitatea Ripiceni, acesta se întorcea acasă duminică seară cu căruţa, pe un drum forestier, însă nu a mai ajuns la destinaţie. Cum se făcea tot mai târziu, soţia sa a plecat în căutarea lui, pe acelaşi drum pe care venea tot timpul.

Spre groaza ei, femeia a găsit mai întâi căruţa cu caii pe marginea drumului, după care l-a găsit pe bărbat căzut pe pământ, inconştient, câteva zeci de metri mai departe. Aceasta a sunat imediat la 112, observând că bărbatul nu mai respira.

La faţa locului a ajuns mai întâi un echipaj SMURD de prim ajutor, apoi o ambulanţă de la Săveni, însă nimeni nu a mai putut face nimic pentru acesta. „Din păcate, la sosirea echipajului de prim ajutor la faţa locului, pacientul a fost găsit în stop cardio-respirator. S-au început maevrele de resuscitare, care au fost continuate şi de echipajul de la Ambulanţă, însă fără niciun rezultat”, a precizat medicul Bogdan Ursu, coordonator în cadrul dispeceratului unic integrat SJA-ISU.

Cazul a intrat şi în atenţia poliţiştilor, care au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate care a fost cauza morţii bărbatului, aceştia luând în calcul orice variantă, fie a căzut din căruţă după ce a murit, fie moartea a fost cauzată de căzătură, sau a fost victima unei agresiuni. “În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă. În funcție de concluziile medico legale se vor dispune măsuri”, a precizat Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.

Apreciază calitatea articolului

4 VOTURI - MEDIE: 4,25
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...