twelve − 7 =

A password will be e-mailed to you.

Moartea unui botoşănean a lăsat în urmă o văduvă cu şase copii şi a şocat o întreagă comunitate.

Bărbatul și-a pierdut viața peste hotare, iar familia se pregătește de înmormântare, însă aducerea acestuia în ţară este un coşmar din punct de vedere financiar.

Florin Petru Iftode avea doar 42 de ani și s-a stins fulgerător duminică, 21 iulie 2019, în Spania, într-un spital din localitatea Ciudad Real. Bărbatul este originar din satul Nicolae Bălcescu, orașul Flămânzi şi a lăsat în urmă o familie de şase copii.

Familia se pregătește pentru repatriere, iar pe rețele de socializare au fost lansate mai multe mesaje prin care se cere ajutorul, inclusiv de la preotul din localitate. „O mare tragedie s-a produs în satul Nicolae Bălcescu, orașul Flămânzi, unde o familie cu 6 copii și-a pierdut singurul sprijin care îl aveau din punct de vedere material dar și spiritual. Cei cu suflet care pot ajuta această familie, o pot face material, contribuind după posibilități pentru repatrierea trupului neînsuflețit”, este unul din mesajele care cer comunităţii să ajute financiar pentr repatrierea acestuia.

Cei care doresc să ajute, pot suna la 0746 160 134 sau la 0787 282 827.

Apreciază calitatea articolului

8 VOTURI - MEDIE: 4,38
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...