spot_img
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăLocal BTTrucuri de stil: Cum se pot purta pantalonii bărbăteşti în carouri

Trucuri de stil: Cum se pot purta pantalonii bărbăteşti în carouri

In ultimii ani, moda masculina (si nu numai) este invadata de o multime de haine in carouri, de la cravate si camasi, pana la costume, paltoane si pantaloni carouri barbati, piese vestimentare disponibile in ofertelor magazinelor fizice si online. Numai barbatii cu adevarat indrazneti care au un stil foarte bine conturat pot sa se aventureze si sa poarte pantalonii in carouri, foarte populari la acest moment. Aceste articole vestimentare sunt extravagante, insa la moda si foarte usor de asortat cu tinutele din garderoba.

Cu ce asortezi pantalonii barbatesti in carouri#

Primul pas pe care il fac domnii care doresc sa faca cunostinta cu carourile este acela de a purta o vesta sau un sacou in carouri. Aceste piese vestimentare scot in evidenta trasaturi fizice placute si stilul pe care il prefera barbatii. Cu siguranta, o vesta in carouri asortata cu o pereche de pantaloni albi va face orice barbat remarcat.

Pantalonii in culori deschise sau neutre scot in evidenta piesa in carouri, de aceea este o combinatie reusita, pentru un contrast extraordinar. In cazul in care se doreste si o cravata asortata tinutei, domnii pot alege o nuanta neutra sau pot repeta culoarea predominanta de pe vesta sau de pe sacoul in carouri.

Pantalonii in carouri purtati semnifica faptul ca barbatii sunt pregatiti sa faca pasul urmator si sa iasa cu adevarat in evidenta. Important este ca elementele sa fie cat mai simple – elementele vestimentare din partea de sus, precum si incaltamintea. Pantalonii in carouri scot pe oricine in evidenta intr-un mod cat se poate de placut, conferind un aer retro interesant.

Pe de alta parte, costumul in carouri reprezinta o alegere cu adevarat indrazneata. Aici este vorba despre doua sau trei piese in carouri, restul fiind doar elemente simple, deloc incarcate cu forme geometrice, uni. Se pot purta si doua piese vestimentare in carouri, care nu fac parte dintr-un costum, singura regula fiind aceea ca purtatorii sa tina cont de scara imprimeurilor sa fie diferita, astfel incat asortarea sa fie cat se poate de armonioasa.

Pantalonii in carouri – confortabili si indrazneti

Pantalonii in carouri reprezinta o alegere indrazneata si, totodata, confortabila a barbatilor care stiu ca un look atent ales le va asigura admiratia sexului opus. Pantalonii in carouri pot fi purtati deopotriva la tinutele casual, smart casual, office, dar si la tinutele mai pretentioase si elegante.

Modelele din oferta magazinului online Mahoni.ro sunt realizate din materiale confortabile, potrivite oricarui anotimp, sunt usor de asortat la piesele vestimentare din garderoba, au imprimeu pe toata suprafata pantalonului si pot fi achizitionati cu un simplu click. Pentru cei care isi fac griji in privinta achizitionarii unei perechi de pantaloni cu marimea gresita, trebuie sa stie ca tabelul de marimi disponibil pe site este foarte bine pus la punct, astfel incat potentialii clienti sa nu dea gres cu alegerea facuta si sa nu fie necesar sa ii returneze.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
10 ° C
10 °
9.4 °
95 %
3.1kmh
100 %
mie
19 °
joi
18 °
vin
14 °
sâm
18 °
Dum
14 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Asta înseamnă să te pregătești bine pentru programul rabla.

EDITORIAL

Ați auzit ce isprăvi a mai comis Marcelașul cel Viteaz în ultimele zile? Ar cam trebui. Nu de alta, dar românilor le place să...

EPIGRAMA ZILEI

Un termen interesant: Poate fi mașină nouă, Numele unui savant Sau ...  instrument de spart ouă! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...