spot_img
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăLocal BTPLUS Botoşani şi-a ales echipa de conducere (foto)

PLUS Botoşani şi-a ales echipa de conducere (foto)

Cel mai tânăr partid botoşănean şi-a ales structura de conducere la nivel judeţean. Este vorba de organizaţia PLUS Botoşani. La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc prima Convenţie Judeţeană PLUS Botoşani, câteva zeci de membri cu drept de vot desemnând prin vot democratic echipa de conducere a filialei judeţene.

Pentru funcţia de preşedinte a fost aleasă Magda Oleniuc, ce îi va avea în echipă pe Constantin Puşchiu, ca secretar general, Daniela Cotloană, ca trezorier, Ovidiu Porohniuc, având misiunea de a fi responsabil de comunicare, în timp ce responsabilul de fundraising va fi Bogdan Marciuc.

De asemenea, au fost aleşi cei patru membri ai Biroului filialei judeţene: Anca Mic, Ştefan Halescu, Petre Malanca şi Valentin Iftimie. Cei trei membri ai comisiei de integritate şi arbitraj vor fi Abrahamfi Călin, Bogdan Amarie şi Radu Vicovan Hănţăscu. Cenzorii organizaţiei botoşănene a PLUS vor fi Oana Mihaela Puşcaşu şi Gheorghe Câmpanu.

Mandatul noilor aleşi se va întinde pe perioadă de doi ani.

Procesul electoral intern a fost moderat de Erika Stanciu, membru în Biroul Naţional şi supervizat de Liviu Iolu, coordonatorul regional din zona Moldovei.

Conducerea judeţeană PLUS Botoşani îşi va ghida activitatea după 12 principii esenţiale: colaborare, inovare, educaţie, evoluţie continuă, asumarea responsabilităţii, respect, competenţă, încredere, diversitate, rezultate, receptivitate şi, cel mai important, integritate. Vă aşteptăm alături de noi să conlucrăm pentru binele judeţului nostru”, se arată într-un comunicat de presă al noii echipe conduse de Magda Oleniuc.

La convenţia partidului condus de Dacian Cioloş a participat şi proaspăt alesul europarlamentar Ramona Victoria Strugariu. Aceasta a vorbit despre activitatea noilor europarlamentari, în special a celor aleşi pe lista Alianţei 2020 USR-PLUS, din rândul cărora Dacian Cioloş a fost ales preşedinte al grupului Renew Europe, fiind astfel primul lider român al unui grup politic din Parlamentul European. Ramona Strugariu a promis că la sediul filialei botoşănene a PLUS, ce urmează a fi stabilit în scurt timp, va funcţiona şi un punct de contact europarlamentar.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
10 ° C
10 °
9.4 °
95 %
3.1kmh
100 %
mie
19 °
joi
18 °
vin
14 °
sâm
18 °
Dum
14 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Asta înseamnă să te pregătești bine pentru programul rabla.

EDITORIAL

Ați auzit ce isprăvi a mai comis Marcelașul cel Viteaz în ultimele zile? Ar cam trebui. Nu de alta, dar românilor le place să...

EPIGRAMA ZILEI

Un termen interesant: Poate fi mașină nouă, Numele unui savant Sau ...  instrument de spart ouă! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...