17 + 17 =

A password will be e-mailed to you.

Două persoane, dintre care și un copil, au fost rănite în urma unui accident produs, luni seară, pe raza localității Dacia din comuna Nicșeni. O camionetă care rula pe un drum de piatră s-a răsturnat, după ce șoferul de 41 de ani, din Suceava, a călcat prea tare pedala de accelerație.

Mașina a ajuns într-o poziție neobișnuită, rămânând suspendată cu roțile în sus pe bascula deschisă. În urma accidentului, doi tineri, de 21 şi 17 ani, aflaţi în camionetă, au fost răniți. La fața locului s-a deplasat o ambulanță de la Serviciul Județean de Ambulanță, dar și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă, care au preluat ambii pacienţi şi i-au adus la Urgenţe. „Pacient minor policontuzionat, prin accident rutier, prezenta o plagă sprâncenară dreapta, cu plăgi la nivelul brațului, cotului și antebrațului stâng. Cel adult prezenta mai multe contuzii şi plăgi, ambii fiind stabili”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD. Ambii pacienţi au fost internaţi pentru supraveghere, însă starea lor era în afara oricărui pericol.

Cazul a intrat şi în atenţia Poliţiei, care a deschis o anchetă pentru a stabili exact ce a dus la producerea accidentului, fiind deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Apreciază calitatea articolului

6 VOTURI - MEDIE: 3,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...